TRENGER SEIER: Manchester United-manager Louis van Gaal vil motstå fristelsen til å rotere på laget når hans lag møter Crystal Palace onsdag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF /
TRENGER SEIER: Manchester United-manager Louis van Gaal vil motstå fristelsen til å rotere på laget når hans lag møter Crystal Palace onsdag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF /Vis mer

Van Gaal vil ikke rotere på laget: - Vi må vinne

Møter Crystal Palace.

Manchester United-manager Louis van Gaal vil motstå fristelsen til å rotere på laget når hans lag møter Crystal Palace onsdag.

Manchester United trenger en seier for fortsatt å ha et håp om å ende blant de fire første denne sesongen.

United møter Everton i semifinalen i FA-cupen bare tre dager etter møtet med Palace, men ligapoeng er van Gaals umiddelbare prioritet.

Trenger en seier - Vi må vinne. Vi trenger en seier. Det er for viktig til å rotere. Vi kan legge press på de andre lagene bare dersom vi vinner, sa van Gaal på en pressekonferanse tirsdag.

Til tross for en ujevn sesong, jakter Manchester United fortsatt en topp fire-plassering og en sjanse til å kvalifisere seg for mesterligaen neste sesong. Med fem gjenstående kamper er laget på femteplass.

- Det er langt viktigere for oss å vinne nå enn det er for Arsenal eller City, sa van Gaal.

Palace også i semifinalen Crystal Palace trenger fortsatt poeng for å være sikret Premier League-spill også neste sesong. Også laget til Alan Pardew skal ut i semifinale i FA-cupen til helgen. Laget møter Watford søndag.

- Palace er også i semifinalen, og kanskje tenker de på den kampen, sa United-sjefen.

Nederlenderen la til at han ikke har noen skadebekymringer i sitt lag, til tross for at han er bekymret for overbelastning på spisstalentet Marcus Rashford.

- Jeg ønsker å ha ham frisk, men han er i en scoringsstim, og det er veldig viktig for både ham og for laget.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram