Van Nistelrooy avgjorde for United

Fikk sjansen som kaptein fra start.

(Dagbladet.no): Manchester United-West Ham 1-0.

Ruud van Nistelrooy har sittet på benken de siste fem kampene for Manchester United, mens Louis Saha har vært spissmakker for Wayne Rooney.

I kveld var det imidlertid tid for van Nistelrooy, og for å understreke tilliten, ga Alex Ferguson like godt nederlenderen kapteinsbindet på Old Trafford.

På tampen av en førsteomgang der han ikke gjorde stort ut av seg, dukket van Nistelrooy opp slik bare en ekte goalgetter gjør det.

Nå skal riktignok Ji-Sung Park ha æren for godt forarbeid, men van Nistelrooy breisidet ballen i mål etter at sørkoreaneren spilte skrått ut i feltet fra dødlinja.

Manchester United vant en fortjent seier. Både Nemanja Vidic og Wayne Rooney hadde skudd i stolpene. Men for riktig å understreke at dette var kaptein Ruuds kveld, valgte ballen å sprette ut begge gangene.

DELTE GLEDEN: Ruud van Nistelrooy fikk starte for Manchester United igjen, og scoret 1-0-målet mot West Ham. Det var han ikke alene om å være glad for. Foto: Reuters/Scanpix
DELTE GLEDEN: Ruud van Nistelrooy fikk starte for Manchester United igjen, og scoret 1-0-målet mot West Ham. Det var han ikke alene om å være glad for. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer