Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Nistelrooy-bror med avsløringer på pub

Ryktene svirrer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ryktene er ikke nye, i dag ble de bare mer hysteriske. Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy er blitt koblet til en rekke europeiske storklubber i flere år.

I dag kommer det nye hint, og kilden påstås å være Ron van Nistelrooy.

The Sun har snakket med en United-supporter - som igjen skal ha vært på pub med broren til United-stjernen.

Altså kan det ha vært alkohol med i bildet.

På spørsmål om nederlenderen forsvinner, skal Ron van Nistelrooy ha svart slik.

- Det ser ut som han ikke lenger har en framtid på Old Trafford.

United-fans kan avfeie det som løgn og fylleprat, men også The Times spekulerer i nederlenderens framtid i dag.

Ble overtalt av sir Alex

RESERVE: Ruud van Nistelrooy er blitt United-reserve. Dermed får britisk presse nye grunner til å spekulere. Foto: Scanpix/Ap
RESERVE: Ruud van Nistelrooy er blitt United-reserve. Dermed får britisk presse nye grunner til å spekulere. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Kilder forteller til avisa at van Nistelrooy for ett år siden kom til manager Alex Ferguson og varslet at han ville til Spania eller Italia. Så ble toppscoreren overtalt til å fortsette, og Ferguson har ønske om at spissen skal spille i rødt og hvitt ut karrieren.

I vinter har ryktene fått ny fart ettersom Manchester United-manager Alex Ferguson for tida velger å bruke Luis Saha sammen med Wayne Rooney i United-angrepet.

Klart van Nistelrooy ikke liker det.

Da United tapte mot Liverpool i FA-cupen for fire uker siden skal van Nistelrooy ha blitt hudflettet av Ferguson, fordi han ikke var hissig nok på en løs ball i sluttsekundene.

Avtale til 2008

Siden har han bare spilt 34 minutter fotball for United, og sittet på benken i tre strake matcher. Og spissens agent avviser i dag at United har tilbudt måltyven en forlengelse av kontrakten.

- Ingen har kontaktet meg om dette. Alt jeg kan håndtere er fakta, og fakta er at Ruud har to år igjen av kontrakten. Det er ikke noe mer å si, sier agenten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!