Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- van Nistelrooy har reist hjem

Spiller ikke for United i dag.

(Dagbladet.no): Tre timer før avspark mot Charlton i dag forlot Ruud van Nistelrooy Old Trafford, bekrefter Manchester United på sin hjemmeside.

- Ruud van Nistelrooy har reist hjem og kommer ikke til å spille mot Charlton, opplyser klubben.

Nederlenderen ankom stadion som normalt før kamp, men reiste deretter hjem.

- Vi ønsker ikke å kommentere ytterligere fordi vi konsentrerer oss om kampen mot Charlton, sier klubben i en knapp uttalelse.

Denne måten å svare på setter ny fart i spekulasjonene. Hadde han vært sjuk eller hatt andre personlige problemer, ville klubben trolig opplyst om dette.

19 år gamle Guiseppe Rossi starter som spiss sammen med Louis Saha i dag.

Det har vært spekulert mye i at van Nistelrooy er på vei bort fra United. Det ferskeste ryktet sier at han kan være på vei tilbake til PSV Eindhoven.

Paul Scholes er tilbake på benken for United i dag. Han har vært ute i flere måneder på grunn et øyeproblem, og har ikke spilt siden kampen mot Birmingham 28. desember.

image: - van Nistelrooy har reist hjem

I den samme kampen gjorde Ole Gunnar Solskjær comeback og spilte sju minutter. Også Solskjær er på benken sammen med Scholes i dag.

DRO HJEM: Ruud van Nistelrooy forlot Old Trafford tre timer før kamp i dag. Her misser han på straffe mot Birmingham sist mandag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media