Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Nistelrooy klar for Real

Spanjolene bekrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spekulasjonene om Ruud van Nistelrooy (30) er over. Torsdag ble han enig om en treårskontrakt med Real Madrid.

Det opplyste den spanske gigantklubben på sine nettsider. Nederlenderen har fått klarsignal av sin forrige arbeidsgiver, Manchester United, til å reise til Madrid.

En medisinsk test og forhandlinger om personlig kontrakt gjenstår før spissen blir Real Madrid-klar. Alt tyder på at 30-årige Van Nistelrooy vil bli presentert som klubbens tredje nyervervelse fredag kveld.

Fra før har Real Madrid, som ikke har vunnet ligamesterskapet på tre sesonger, sikret seg tjenestene til Juventus-strategene Fabio Cannavaro og Emerson.

Overgangsbeløpet er ennå ikke kjent, men ifølge tidligere avisrapporter må Real Madrid punge ut med snaut 120 millioner kroner for nederlenderens spisstjenester.

I Spania blir dermed van Nistelrooy gjenforent med David Beckham. De to var lagkamerater i Manchester United i tidsrommet 2001-2003. (ANB-AP)

<B>FORLATER UNITED:</B> Ruud van Nistelrooys tid på Old Trafford er historie. Nederlenderen har blitt enig med Real Madrid om en treårsavtale.