Van Nistelrooy ute i åtte måneder

Manchester United-aktuelle Ruud van Nistelrooy er ute av spill de neste åtte månedene etter at han skadet seg på trening i dag.

Det opplyser representanter fra klubben hans PSV Eindhoven i ettermiddag.

Nistelrooy falt sammen da han landet etter å ha hoppet opp for å nikke en ball. Han skrek ut i smerte, og ble sendt på sykehus for undersøkelse.

- Han fikk vondt og måtte gi seg. Nå må vi avvente legeundersøkelsen, sier talsmann Pedro Salazar-Hewitt i PSV Eindhoven.

Sent i ettermiddag kom de deprimerende nyhetene for den ettertraktede angriperen. Det midtre leddbåndet viste seg å være forverret, enda verre er det at undersøkelsen viste at korsbåndet også skal være ødelagt.

PSV Eindhoven mener at Nistelrooy ikke kan spille fotball på åtte måneder. Om han har røket korsbåndet, kan han i hvert fall ikke spille på seks måneder. Så lenge tar det normalt før en slik skade er leget, om den i det hele tatt lar seg lege.

Den siste utviklingen i van Nistelrooy-sagaen kommer bare 24 timer etter at Manchester United foreløpig satte en stopper for 250-millionersovergangen. Nederlenderen har ikke spilt klubbfotball på over en måned på grunn av kneskaden.

(Dagbladet :på nettet)

...og kan bare drømme om en framtidig overgang til Manchester United.
Ruud van Nistelrooy ble alvorlig skadd på dagens trening...