Van Persie & co herjet med de spanske verdensmesterne

Fullstendig overkjøring.

HUSKESTUE: Arjen Robben feirer sitt første mål mot Spania. Oranje ga seg ikke før det stod 5-1 og sørget for en alvrlig revansje for VM-finalen for fire år siden. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/NTB Scanpix
HUSKESTUE: Arjen Robben feirer sitt første mål mot Spania. Oranje ga seg ikke før det stod 5-1 og sørget for en alvrlig revansje for VM-finalen for fire år siden. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Spania-Nederland 1-5 (1-1)

SALVADOR (Dagbladet): Der Brasil som en av de virkelige storfavorittene leverte varene i går, var alles øyne rettet mot Salvador og kampen mellom Spania og Nederland i kveld.

Og reprisen av VM-finalen for fire år siden skuffet ikke på noen måte.

Xabi Alonso sendte de regjerende mesterne i ledelsen fra ellevemeteren før Robin van Persie utliknet med et svalestup av de ytterst sjeldne like før hvilen. Men det som skjedde etter pause kommer man neppe til å få se igjen med det første.

Fattet Først sendte Robben nederlenderne i ledelsen før Stefan de Vrij la på til tre, van Persie til fire før Robben satte den siste spikeren i den spanske kista med 5-1.

- De var bedre i annen omgang etter en første omgang der vi spilte bra. Det så ut som om de ville slå ballen over forsvaret vårt, og de fant mye rom, sa en sedvanlig fattet del Bosque etter storskrellen.

- Vi er nå i en vanskelig situasjon. Vi vil prøve å snu det i neste kamp mot Chile, og så får vi se hva som skjer.

Robben var, naturlig nok, i noe bedre humør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.