Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Persie byttet ut i pausen med lårskade

Skadeomfanget er usikkert.

BYTTET UT: Robin van Persie i kamp med tre ungarere i første omgang i går. Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / NTB SCANPIX
BYTTET UT: Robin van Persie i kamp med tre ungarere i første omgang i går. Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Nederland vant en komfortabel 4-1-seier mot Ungarn, og har full poengpott etter to kamper i VM-kvalikgruppe D.

Gårsdagens kamp ga likevel en liten grunn til bekymring for Manchester United-supportere. I pausen ble nemlig Robin van Persie byttet ut på grunn av en lårskade.

Nederland-trener Louis van Gaal avdramatiserer imidlertid skaden.

- Det virker ikke å være for alvorlig, men vi ville ikke ta noen sjanser, sier han til SBS6 ifølge Sky Sports.

Nederland ledet 2-1 til pause.

Van Persie ble kjøpt fra Arsenal i sommer, og har scoret fire mål på sine tre første kamper for United.

Dersom han må stå over kamper for klubblaget nå, kommer det ekstra ubeleilig ettersom Wayne Rooney fortsatt er ute av spill etter den stygge kuttskaden han pådro seg i kampen mot Fulham i august.

Også Shinji Kagawa, som var Uniteds største offensive forsterkning i tillegg til van Persie, sto over landskamp på grunn av skade. Han spilte ikke for Japan mot Irak på grunn av ryggsmerter. Han sier imidlertid også at han ikke tror skaden er alvorlig.

Manchester United spiller ligakamp hjemme mot Wigan lørdag, og første kamp i gruppespillet i Champions League hjemme mot Galatasaray på onsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media