Van Persie går glipp av Premier League-åpningen

- Når en spiller har vært på ferie i tre uker, må de trene.

IKKE KLAR: Manchester Uniteds Robin van Persie fikk en ekstra ferie etter VM, og er tilbake i trening på mandag. Han blir derfor ikke klar til Premier League-åpningen om to uker. Foto: Pauls Ellis / AFP / NTB Scanpix
IKKE KLAR: Manchester Uniteds Robin van Persie fikk en ekstra ferie etter VM, og er tilbake i trening på mandag. Han blir derfor ikke klar til Premier League-åpningen om to uker. Foto: Pauls Ellis / AFP / NTB ScanpixVis mer

 Nederlenderen deltar ikke på Manchester Uniteds treningsopphold i USA. Han vil heller ikke spille lagets siste treningskamp før sesongstarten 12. august mot Valencia.

Spissen er tilbake i trening mandag etter en forlenget ferie. Louis van Gaal vil gi 30-åringen tid for å komme tilbake i form.

- Når en spiller har vært på ferie i tre uker, må de trene. Jeg beklager, men spillere er nødt til å trene og Robin trenger et fullt treningsregime før han kan spille igjen. Folk kan kritisere meg for avgjørelsen, men jeg vet hva spillere må gjøre etter tre ukers ferie, sier van Gaal.

Han er dermed uaktuell for Uniteds serieåpning mot Swansea lørdag 16. august.

- Forhåpentligvis vil Robin komme tilbake i form veldig fort, men foreløpig vil han ikke spille, sier van Gaal.

(NTB)