USIKKER FRAMTID: Robin van Persie. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: Robin van Persie. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB ScanpixVis mer

- Van Persie i krisesamtaler med agenten

Her er ryktebørsen.

(Dagbladet): I morgen er det duket for sesongavslutning i Premier League. Det betyr tre måneders ventetid før en ny sesong sparkes i gang. Men dersom man skal tolke ryktebørsen har vi en spennende sommer i vente når det gjelder overganger.

Raheem Sterling ser ut til å ha brent de fleste broer og det gjenstår å se om Liverpool velger å selge vingen allerede i sommer. Manchester City skal være favoritt til å sikre seg 20-åringen hevder ikke alltid like troverdige Daily Mail. Prisen skal ligge på rundt 45 millioner pund.

Supertabloide The Sun hevder at Robin van Persie har vært i krisesamtaler med agenten. Hollenderen har ikke fått mye spilletid i Manchester United denne sesongen, og framtiden til spissen er høyst uviss.

David de Gea er en annen spiller som garantert vil bli omtalt på ryktebørsen i sommer. Keeperen skal som kjent være ønsket som erstatter for Iker Casillas i Real Madrid, og det vil bli vanskelig å holde på sisteskansen som er fra Spania og har spansk kjæreste. Manager Louis van Gaal tror likevel 24-åringen blir værende i England, skriver Sky Sports.

Mer United. Det var nok mange Manchester United-fans som så for seg at midtstopper Mads Hummels endelig skulle bli signert nå som Borussia Dortmund sliter i hjemlig liga. Men tyskeren skal ha bestemt seg for å ikke ta turen over vannet. Og grunnen? Fordi Manchester United brukte så lang tid på å bestemme seg for om de virkelig ville ha ham, mener Daily Mirror.

Arsenal når aldri helt opp i Premier League for tiden, og nå ønsker Arsene Wenger visstnok å forsterke laget. Det handler om Lyon-duoen Alexandre Lacazette og Nabil Fekir. Det er ventet at prisen for begge vil ligge på rundt 60 millioner euro.

Morgan Schneiderlin kom seg ikke bort fra et ribbet Southampton forrige sesong, men nå ser det ut til at han er på vei bort. Arsenal og Tottenham kjemper om underskriften hans hevder The Telegraph.

Cristiano Ronaldo og Real Madrid vinner ikke noe denne sesongen, og da blir det selvsagt spekulert i om Cristiano Ronaldo vil videre. Manchester United blir alltid nevnt i samme åndedrag, men nå er det en annen klubb som skal ha lagt inn et bud. Ifølge spanske Marca har PSG slengt 125 millioner euro på bordet.