- Van Persie i krisesamtaler med agenten

Her er ryktebørsen.

USIKKER FRAMTID: Robin van Persie. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: Robin van Persie. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen er det duket for sesongavslutning i Premier League. Det betyr tre måneders ventetid før en ny sesong sparkes i gang. Men dersom man skal tolke ryktebørsen har vi en spennende sommer i vente når det gjelder overganger.

Raheem Sterling ser ut til å ha brent de fleste broer og det gjenstår å se om Liverpool velger å selge vingen allerede i sommer. Manchester City skal være favoritt til å sikre seg 20-åringen hevder ikke alltid like troverdige Daily Mail. Prisen skal ligge på rundt 45 millioner pund.

Supertabloide The Sun hevder at Robin van Persie har vært i krisesamtaler med agenten. Hollenderen har ikke fått mye spilletid i Manchester United denne sesongen, og framtiden til spissen er høyst uviss.

David de Gea er en annen spiller som garantert vil bli omtalt på ryktebørsen i sommer. Keeperen skal som kjent være ønsket som erstatter for Iker Casillas i Real Madrid, og det vil bli vanskelig å holde på sisteskansen som er fra Spania og har spansk kjæreste. Manager Louis van Gaal tror likevel 24-åringen blir værende i England, skriver Sky Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.