Van Persie kan være ute helt til mai

- Så godt som resten av sesongen, sier Wenger.

ANKELSMELL: Robin van Persie forlot banen på båre da Nederland møtte Italia i november. Etter det har nyhetene om ankelskaden bare forverret seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi
ANKELSMELL: Robin van Persie forlot banen på båre da Nederland møtte Italia i november. Etter det har nyhetene om ankelskaden bare forverret seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Ved starten av denne sesongen så Robin van Persie en stund ut til å være akkurat den spilleren Arsenal ville trenge på topp for å hevde seg blant de aller ypperste i Premier League.

Men det var før nederlenderen møtte italienske Giorgio Chiellinis knalltakling i treningskamp i november, og med sin ankelskade etterlot spissansvaret til andre krefter på Emirates.

Akkompagnert av krangelen som oppsto mellom Arsenal og det nederlandske forbundet etter hendelsen ble det klart at van Persie trolig måtte klare seg uten fotball i fire-fem måneder, men nå kommer det enda mer nedslående nyheter fra London.

Van Persie kan miste nesten hele sesongen etter den omfattende, om enn vellykkede, ankeloperasjonen.

- Dersom du er veldig optimistisk kan du si han er tilbake i april. Er du mer forsiktig, sier du mai. Det handler om så godt som resten av sesongen, sier manager Arsene Wenger ifølge klubbens hjemmesider.

- Personlig har jeg bestemt meg for at han ikke spiller mer denne sesongen, og i stedet håpe på en positiv overraskelse, sier franskmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer