Van Persie ler av Drillos målkritikk

Lover svar på tiltale på onsdag.

VI HAR SCORET 14... Robin van Persie trekker på smilebåndet av Drillos beskyldninger om at Nederland ikke scorer så mange som de burde med så gode spillere. Foto: Arnt E. Folvik
VI HAR SCORET 14... Robin van Persie trekker på smilebåndet av Drillos beskyldninger om at Nederland ikke scorer så mange som de burde med så gode spillere. Foto: Arnt E. FolvikVis mer

|||

KATWIJK (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen trakk fram målfarligheten da Dagbladet ba ham peke på Nederlands største svakheter på dagens trening med det norske landslaget.

- De burde scoret langt flere mål med de spillerne de har. Angrepsmessig er problemet at de er for omstendelige, sa Drillo.

Mot Norge på onsdag er det trolig Robin van Persie som får oppgaven med å lure Jon Knudsen og finne nettet. Han fnyser av landslagssjefen etterlysninger.

- Vi har hvertfall scoret 14 mål bare i denne kvalifiseringen, det taler kanskje for seg selv? sier Arsenal-proffen til Dagbladet.

Og hvis han får muligheten fra start mot Norge lover han Drillo svar på tiltale.

- Ja, det skal han få, sier van Persie med et glis.

Skotter på frierferd
Etter Nederlands trening i Katwijk i kveld ble han overfalt av skotske journalister som ville ha ham til å love å gjøre jobben for skottene, og senke Norge på onsdag.

- Jeg skal gjøre det jeg kan, men hele laget vil vinne og gå ubeseiret gjennom kvaliken, sier van Persie med et smil, men skottene slår seg ikke helt til ro for det.

Også Ryan Babel må love at den lille festen i Reykjavik ikke har ført til en bakrus som vil gi Norge hjelp til å koble grep om den viktige andreplassen.

- Det er lov å ta seg en liten feiring etter en viktig seier. Men nå er vi fokuserte, sier han.

Må underholde også
Mark van Bommel lover hjemmepublikummet en forsinket fest som også de kan delta på.

- Det er alltid et krav til Nederland at vi må underholde i tillegg til å vinne. På De Kuip blir det helt fullt, og stort trøkk, sier han.

Også den lokale Katwijk-helten Dirk Kuyt gjør det helt klart at Nederland går på banen med seier som eneste mål i morgen.

- Det blir en stor kamp med enorm stemning. Jeg håper Nederland vinner, så håper jeg samtidig min venn John Arne kan ta andreplassen, sier han til Dagbladet.

MÅLFARLIG: Van Persie lover Drillo svar på tiltale om han får spille fra start onsdag.Foto: Arnt E. Folvik
MÅLFARLIG: Van Persie lover Drillo svar på tiltale om han får spille fra start onsdag.Foto: Arnt E. Folvik Vis mer