Van Persie ler av Drillos målkritikk

Lover svar på tiltale på onsdag.

VI HAR SCORET 14... Robin van Persie trekker på smilebåndet av Drillos beskyldninger om at Nederland ikke scorer så mange som de burde med så gode spillere. Foto: Arnt E. Folvik
VI HAR SCORET 14... Robin van Persie trekker på smilebåndet av Drillos beskyldninger om at Nederland ikke scorer så mange som de burde med så gode spillere. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

KATWIJK (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen trakk fram målfarligheten da Dagbladet ba ham peke på Nederlands største svakheter på dagens trening med det norske landslaget.

- De burde scoret langt flere mål med de spillerne de har. Angrepsmessig er problemet at de er for omstendelige, sa Drillo.

Mot Norge på onsdag er det trolig Robin van Persie som får oppgaven med å lure Jon Knudsen og finne nettet. Han fnyser av landslagssjefen etterlysninger.

- Vi har hvertfall scoret 14 mål bare i denne kvalifiseringen, det taler kanskje for seg selv? sier Arsenal-proffen til Dagbladet.

Og hvis han får muligheten fra start mot Norge lover han Drillo svar på tiltale.

- Ja, det skal han få, sier van Persie med et glis.

Skotter på frierferdEtter Nederlands trening i Katwijk i kveld ble han overfalt av skotske journalister som ville ha ham til å love å gjøre jobben for skottene, og senke Norge på onsdag.- Jeg skal gjøre det jeg kan, men hele laget vil vinne og gå ubeseiret gjennom kvaliken, sier van Persie med et smil, men skottene slår seg ikke helt til ro for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer