EFFEKTIV: Robin van Persie trengte bare en liten mulighet for å sette ballen i nettet. Foto: EPA/KERIM OKTEN/NTB scanpix
EFFEKTIV: Robin van Persie trengte bare en liten mulighet for å sette ballen i nettet. Foto: EPA/KERIM OKTEN/NTB scanpixVis mer

Van Persie ødela Coles drømmedebut

- Målet var verdensklasse, sier Ferguson.

(Dagbladet): FA-CUP: West Ham - Manchester United 2-2 (1-1)

Joe Cole gjorde en pangdebut på sin gamle stadion Upton Park i kveld. Engelskmannen debuterte med to målgivende pasninger før han gikk av banen til stående applaus fra hjemmefansen. På det tidspunktet hadde West Ham snudd kampen etter å ha ligget under.

Den andre scoringer var nesten en tro kopi av det første. Joe Cole slo inn fra venstre, og James Collins raget høyest da han stanget ballen vakkert i motsatt hjørne.

TILBAKE MED ET SMELL: Joe Cole er tilbake i sin gamle klubb West Ham. Det resulterte i to målgivende pasninger. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTb scanpix
TILBAKE MED ET SMELL: Joe Cole er tilbake i sin gamle klubb West Ham. Det resulterte i to målgivende pasninger. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTb scanpix Vis mer

- Det var et fint comeback for meg. Jeg liker ikke alt snakket, jeg vil bare gå ut der og spille fotball. Det var fint å være involvert og få noen minutter. Jeg føler fortsatt at jeg trenger noen kamper for å være i form, sier Joe Cole ifølge BBC.

Van Persie redningen Alex Ferguson valgte å spare Robin van Persie fra start i kampen mot West Ham. Det er dårlig nytt for Liverpool som skal gjeste Old Trafford om en snau uke. Og van Persie kom i fokus nok en gang.

To minutter på overtid viste hollenderen litt av de kvalitetene han besitter. Et langt oppspill ble vakkert tatt ned av spissen som avsluttet på sin neste touch. En klinisk avslutning fra en fantastisk fotballspiller.

- Du har alltid troen på at du kan klare å snu 1-2, men med noen minutter igjen å spille håper du på en mulighet. Pasningen til Giggs og målet til van Persie var virkelig verdensklasse. Forestillingen hans var fantastisk, sier Alex Ferguson ifølge BBC.

Startet best Manchester United tok ledelsen etter et fint angrep. Javier Hernandez fikk ballen ute på høyresida og spilte over til Tom Cleverley på motsatt side. På pent vis skrudde han inn 0-1.

Joe Cole kan få litt fart på en karriere som lenge har vært litt på hell. Etter overgangen fra Liverpool gikk han rett inn i førsteelleveren til London-laget i kveld, og midtbanespilleren presenterte seg direkte. Han var arkitekten bak scoringen til James Collins som stanget inn utlikningen.

Nå blir det omkamp mellom lagene.