Van Persie og 13 andre United-spillere kan forsvinne

Britiske aviser varsler storopprydning.

KAN FORSVINNE: Robin Van Persie gikk målløs av banen fra midtukekampen mot Stoke, og står kun med fire nettkjenninger denne sesongen. 31-åringens kontrakt går ut sommeren 2016, og han er en av ti spillere Daily Mail hevder kan forsvinne fra klubben i Van Gaals opprydningsprosjekt. Foto: AFP/Oli Scarff.
KAN FORSVINNE: Robin Van Persie gikk målløs av banen fra midtukekampen mot Stoke, og står kun med fire nettkjenninger denne sesongen. 31-åringens kontrakt går ut sommeren 2016, og han er en av ti spillere Daily Mail hevder kan forsvinne fra klubben i Van Gaals opprydningsprosjekt. Foto: AFP/Oli Scarff. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet at Manchester Uniteds nederlandske trener Louis van Gaal (63) skal få 100 millioner pund (Omtrent en milliard kroner) til å kjøpe nye spillere.

For å enten supplere til, eller komme opp til den summen, forventes 63-åringen også å kvitte seg med hele fjorten spillere. To av de i januar, og resten, inkludert van Persie, neste sommer.

De heteste kandidatene til å forlate klubben allerede i januar, ifølge Telegraphs Mark Ogden, er Anders Lindegaard og Anderson. Førstnevnte for å gjøre plass til Victor Valdés, og sistnevnte for å få litt penger for ham før kontrakten går ut i sommer.

Tolv ut neste sommer Seks av de spillerne klubben skal ønske å kvitte seg med neste sommer, greier de seg allerede uten denne sesongen. Nani har imponert for moderkluben Sporting CP på lån i år, og de skal være interesserte i å hente portugiseren permanent.

Javier Hernandez, Tom Cleverley, Wilfried Zaha, Angelo Henriquez og Nick Powell er også utlånt, og van Gaal ser ingen plass til de fire i troppen neste sesong.

I tillegg går kontrakten til midtbanespilleren Darren Fletcher ut i sommer, og skotten har aldri kommet tilbake til sitt gode gamle slag etter den kroniske magesykdommen han fikk i 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer