Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Persie pådro seg ankelskade

Nederlenderen skal skannes i morgen.

UT MED SKADE: Robin van Persie ble byttet ut etter en time da Manchester United tapte 0-1 for Southampton. Nederlenderen skal skannes for en skade i ankelen. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
UT MED SKADE: Robin van Persie ble byttet ut etter en time da Manchester United tapte 0-1 for Southampton. Nederlenderen skal skannes for en skade i ankelen. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer

Robin van Persie ble byttet ut etter en time da Manchester United tapte 0-1 for Southampton. Nederlenderen skal skannes for en skade i ankelen.

Det opplyste Louis van Gaal under pressekonferansen etter søndagens kamp. United-manageren har hatt mye hodebry på grunn av skader siden han overtok på Old Trafford.

Mandag skal spissen undersøkes for å finne ut hvor lenge han er ute. Van Persie deltar ikke på mandagens FIFA-galla i Zürich, selv om han er nominert til årets mål.

Denne sesongen har van Persie scoret åtte mål på 17 kamper for United.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.