SKADET: Robin van Persie i duell med James Chester i Nederlands 2-0-seier over Wales onsdag. Foto: Toussaint Kluiters, Reuters / NTB Scanpix
SKADET: Robin van Persie i duell med James Chester i Nederlands 2-0-seier over Wales onsdag. Foto: Toussaint Kluiters, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Van Persie skadet i Nederland-seier

VM ikke i fare for spissen.

Nederland hadde ingen problemer med å slå Wales 2-0 i onsdagens VM-oppkjøringskamp på hjemmebane. Verre var det at Robin van Persie ble skadd.

Manchester United-stjernen haltet av banen da lagene tok pause og dukket ikke opp igjen på banen etter hvilen.

Etter kampen sa Nederlands fysioterapaut at det dreide seg om små smerter i lysken, og at VM ikke er i fare for spissen. 

Arjen Robben sendte Nederland i ledelsen etter en drøy halvtime og sto for vakkert forspill da Jeremain Lens økte til 2-0 med snaue kvarteret igjen å spille.

Robben var lyspunktet for et nederlandsk lag som ellers skuffet en drøy uke før laget møter Spania i VM-sluttspillet, i et revansjoppgjør for VM-finalen i 2010.

Et Wales-lag med tre debutanter, og uten stjernespillerne Gareth Bale og Aaron Ramsey, kom til noen gode sjanser. Særlig var tenåringen George Williams, ungdomsspiller fra Fulham, frisk.

(NTB)