VIL BLI: Manchester United-spiss Robin van Persie hevder han trives i klubben og håper på en lang karriere hos de røde. Foto: AP Photo/Jon Super
VIL BLI: Manchester United-spiss Robin van Persie hevder han trives i klubben og håper på en lang karriere hos de røde. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Van Persie slår tilbake mot alle ryktene

- Jeg liker meg her.

(Dagbladet): Ryktene har svirret rundt Robin van Persies framtid i Manchester United de siste ukene.

Nå snakker van Persie ut i et eksklusivt intervju på klubben hjemmeside.

- Sannheten er at jeg er veldig glad for å være i klubben. Jeg signerte for fire år og jeg ønsker å bli ennå lenger enn de to åra jeg har igjen av kontrakten. Sånn føler jeg det, selv om det ikke kommer fram i media, sier Robin van Persie.

Bryr seg ikke Spissen har ikke hatt full klaff denne sesongen og står med elleve Premier League-mål.

- Jeg bryr meg ikke om folk som kritiserer spillet mitt på banen. De kan snakke om prestasjonene mine døgnet rundt uten at jeg bryr meg - og mye av meningene og kritikken kan faktisk være korrekt, sier spissen.

- Det jeg må få fram er alt folk sier om meg og hvordan de tolker ting. Sist jeg sjekket var hodet mitt festet til kroppen min og jeg er den eneste som vet hva jeg føler. Det er ikke dette jeg eller fansen har lest, sier van Persie.

Spekulasjoner Flere medier har spekulert i et kjølig forhold mellom nederlenderen og manager David Moyes.

The Mirror hevdet nylig at United-spilleren er villig til å droppe sin lojalitetsbonus på 100 millioner for å komme seg bort fra Old Trafford i sommer.

Bonusen utløses hvis spilleren fullfører de to årene han har igjen av sin kontrakt med de røde djevlene.

United egen hjemmeside understreker at van Persie har et godt forhold til manageren og støtteapparatet forøvrig.