Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Van Persie til United for 200 millioner

Ferguson «sikker» på signering. Her er dagens ryktebørs.

TIL UNITED? Robin Van Persie er trolig ferdig i Arsenal, og ifølge engelske tabloider skal nederlenderen være nær en overgang til Manchester United. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
TIL UNITED? Robin Van Persie er trolig ferdig i Arsenal, og ifølge engelske tabloider skal nederlenderen være nær en overgang til Manchester United. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

(Dagbladet): Robin Van Persie har gitt Arsenal beskjed om at han ikke kommer til å signere ny kontrakt med klubben, og at han ønsker å bli solgt denne sommeren.

De fleste har trodd at nederlenderen, som scoret 30 ligamål for Arsenal i fjor, ville flytte til enten Juventus eller den lyseblå delen av Manchester, men ifølge Daily Mirror kommer Van Persie til å spille i rødt kommende sesong.

Avisen skriver at Alex Ferguson har fortalt «fotballvenner» at han er «sikker» på at 28-åringen vraker City og velger United i steden. United skal visstnok være villige til å legge omtrent 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg Van Persie.

Daily Telegraph skriver at Van Persie selv helst ønsker seg til enten Manchester United eller Juventus, og at han skal i samtaler med Arsenal-manager Arsene Wenger i løpet av de neste dagene for å snakke om fremtiden. Daily Mail skriver også at United har begynt å intensivisere jakten på nederlenden som fyller 29 år i august.

Dempsey til Liverpool? Liverpool er interessert i Fulhams Clint Dempsey. Det bekreftet manager Brendan Rodges på en pressekonferanse i går.

- Clint er en spiller vi har spurt om, så enkelt er det. Ian Ayre (administrerende direktør) har snakket med klubben (Fulham) for å se hva deres posisjon er. Det er situasjonen per nå. Han er en dyktig spiller, men vi liker ikke å snakke om andre lags spillere, sa Rodgers ifølge ESPN.

BLAR OPP: Alex Ferguson skal angivelig fortalt «fotballvenner» at han er «trygg» på at Van Persie vraker City og velger United i steden. Foto: AFP PHOTO / ANESH DEBIKY
BLAR OPP: Alex Ferguson skal angivelig fortalt «fotballvenner» at han er «trygg» på at Van Persie vraker City og velger United i steden. Foto: AFP PHOTO / ANESH DEBIKY Vis mer

Fulham har imidlertid ikke spesielt lyst til å selge amerikaneren.

- Vi har ikke fått noen bud på Clint Dempsey, og vi vil ikke anbefale noen å by på ham heller, sier en talsmann for Fulham ifølge Daily Telegraph.

Michu til Swansea? Swansea virker å ha sikret seg Rayo Vallecanos midtbanestjerne Michu. Ifølge Sky Sports har Rayo Vallecano godatt et bud på 1,5 millioner pund, og nå gjenstår bare den personlige kontrakten og en legesjekk før overgangen går i orden.

Michu scoret 15 ganger for laget som endte på 15. plass i La Liga i fjor, og ifølge Sky Sports var det nok til at større klubber kikket på ham. Manchester United, Fulham, Stoke, Liverpool, Southampton, Sunderland, Wigan, West Bromwich og Sevilla skal alle ha vært interessert i å hente 26-åringen.

- Han kan være dødelig i angrep, og jobber også knallhardt i forsvar. Han er også utrolig god i lufta. Det hadde vært interessant å se ham i Premier League, sier Michus tidligere manager Jose Ramon Sandoval ifølge Wales Online.

Sahin til Inter? Real Madrids midtbanespiller Nuri Sahin fikk lite tillit av Jose Mourinho forrige sesong, og nå hevdes den tyrkiske midtbaneeleganten å være på vei til Inter Milan.

Den spanske avisen AS, som siterer italienske Mediaset, skriver at Inter har foreslått en byttehandel der Sahin går til Milano-klubben og at høyreback Maicon går til Madrid.

TIL LIVERPOOL? Brendan Rodgers ønsker seg Clint Dempsey, men Fulham virker ikke være spesielt lystne på å selge. Foto: AP Photo/Chris O'Meara
TIL LIVERPOOL? Brendan Rodgers ønsker seg Clint Dempsey, men Fulham virker ikke være spesielt lystne på å selge. Foto: AP Photo/Chris O'Meara Vis mer

En tidligere Inter-spiller kan også bytte klubb de neste dagene. Nåværende Siena-spiss Mattia Destro, som scoret 12 mål forrige sesong, virker å være på vei til Roma.

Destro er eid av både Siena og Genoa, og klubbene prøver nå å bli enige om en avtale som gjør at Genoa blir eneeier.

- Hvis Destro ender opp i Genoa, har de en avtale om å selge ham til Roma, sier Siena-president Enrico Preziosi ifølge Football Italia.

TIL SWANSEA? Rayo Vallecanos Michu er på vei til Swansea. Foto: REUTERS/Sergio Perez
TIL SWANSEA? Rayo Vallecanos Michu er på vei til Swansea. Foto: REUTERS/Sergio Perez Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media