- Van Persie til United for 200 millioner

Ferguson «sikker» på signering. Her er dagens ryktebørs.

TIL UNITED? Robin Van Persie er trolig ferdig i Arsenal, og ifølge engelske tabloider skal nederlenderen være nær en overgang til Manchester United. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
TIL UNITED? Robin Van Persie er trolig ferdig i Arsenal, og ifølge engelske tabloider skal nederlenderen være nær en overgang til Manchester United. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Robin Van Persie har gitt Arsenal beskjed om at han ikke kommer til å signere ny kontrakt med klubben, og at han ønsker å bli solgt denne sommeren.

De fleste har trodd at nederlenderen, som scoret 30 ligamål for Arsenal i fjor, ville flytte til enten Juventus eller den lyseblå delen av Manchester, men ifølge Daily Mirror kommer Van Persie til å spille i rødt kommende sesong.

Avisen skriver at Alex Ferguson har fortalt «fotballvenner» at han er «sikker» på at 28-åringen vraker City og velger United i steden. United skal visstnok være villige til å legge omtrent 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg Van Persie.

Daily Telegraph skriver at Van Persie selv helst ønsker seg til enten Manchester United eller Juventus, og at han skal i samtaler med Arsenal-manager Arsene Wenger i løpet av de neste dagene for å snakke om fremtiden. Daily Mail skriver også at United har begynt å intensivisere jakten på nederlenden som fyller 29 år i august.

Dempsey til Liverpool? Liverpool er interessert i Fulhams Clint Dempsey. Det bekreftet manager Brendan Rodges på en pressekonferanse i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer