AVVENTER: Robin van Persie beroliger ikke Arsenal-fansen med en forlenget kontrakt med klubben allerede nå. Arsene Wenger og co. skulle gjerne sett at han gjorde det.Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN
AVVENTER: Robin van Persie beroliger ikke Arsenal-fansen med en forlenget kontrakt med klubben allerede nå. Arsene Wenger og co. skulle gjerne sett at han gjorde det.Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAINVis mer

Van Persie vil ikke forlenge med Arsenal nå

- Er ikke riktig tid.

Arsenal-fansen liker neppe det de leser i engelske aviser om at kaptein Robin van Persie utsetter forhandlingene om kontraktsforlengning.

28-åringen scoret sitt 100. mål for Arsenal lørdag, men nederlenderen skal være urolig for hvilke ambisjoner London-laget har etter salget av stjernene Cesc Fàbregas og Samir Nasri.

Van Persie har kontrakt til 2013, men virker ikke interessert i forhandlinger nå.

- Kanskje lar vi det være, for det viktigste for meg er laget og at vi spiller bra. Jeg tror ikke det er riktig tid for å sette seg og snakke om personlige ting. Det handler ikke bare om meg, men om laget. Vi er ikke i samtaler nå ettersom vi er så opptatt, vi har kamper hver tredje eller fjerde dag, sier van Persie ifølge engelske aviser.

Slike vage uttalelser kan få Arsenal-fansen til å frykte at nok en toppspiller forlater klubben i en tøff periode.

- Jeg tror ikke dette er så lurt å gjøre midt i en sesong. Jeg har fortsatt nesten to år igjen her, så for øyeblikket er alt under kontroll. Men jeg vet ikke, vi får se. Jeg er fornøyd med kontrakten. Så mye mer kan jeg ikke si. Jeg kan ikke se inn i framtiden, sier kapteinen kryptisk.

I helgen vant Arsenal 3-0 hjemme mot Bolton.

(NTB)