Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Super Bowl, nå legger Peyton Manning opp

Det bekrefter Denver Broncos.

FERDIG: Denver Broncos quarterback Peyton Manning (39) legger NFL-karrieren på hylla. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB Scanpix
FERDIG: Denver Broncos quarterback Peyton Manning (39) legger NFL-karrieren på hylla. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB Scanpix Vis mer

Denver Broncos quarterback Peyton Manning (39) legger NFL-karrieren på hylla.

Det bekrefter klubben på sin nettside. 39-åringen vant Super Bowl for annen gang i februar i år da Broncos slo Carolina Panthers. Manning er sett på en av NFL-historiens beste quarterbacker.

- Når man ser på hva Peyton har oppnådd som spiller og person, er det lett å se hvor heldige vi har vært å ha ham på laget vårt, sa Broncos-sjef John Elway.

Det var ESPN og NFL Network som først meldte at Manning ville gi seg etter 18 sesonger. Han vant Super Bowl med Indianapolis Colts i 2007.

- Peyton var alt vi trodde han skulle være da vi hentet han. Og ikke bare for fotballaget, men for hele samfunnet. Jeg er veldig takknemlig for at Peyton valgte å spille for Denver Broncos, uttalte Elway.

Manning har blitt kåret til NFLs mest verdifulle spiller hele fem ganger og var den første quarterbacken som vant Super Bowl med to forskjellige lag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram