Van-tastisk debut

Malaysia Allstars - Manchester United 0-6. Ruud van Nistelrooy fikk en drømmedebut i United-trøya i går. Mot et sammensatt lag fra Malaysia levde nederlenderen opp til forventningene og scoret to mål.

Ruud van Nistelrooy trengte bare en omgang på å vise at han er goalgetter av rang. Den tidligere PSV-spilleren brukte bare sju minutter på å score sitt første mål for rødtrøyene. Dwight Yorke spilte fri nederlenderen, som dundret ballen i mål.

Selvtillit

Etter 36 minutter slo 250-millioners mannen til igjen, og lobbet ballen over Kamarulzaman Hassan fra hjørnet av 16-meteren. I mellomtida hadde David Beckham lagt på til 2-0 etter nok en pasning fra Yorke.

- Jeg så veldig fram til å spille min første kamp for Manchester United. Det er viktig å score mål i treningskampene før sesongen. Det er veldig bra for selvtilliten, sa Ruud etter debuten.

United har brukt 621 millioner kroner på de to stjernespillerne Juan Sebastian Veron og van Nistelrooy, og Roy Keane er full av beundring for klubbens nye stjerner.

Johnsen fra start

- Ruud fikk to mål og Juan spilte godt på midtbanen, de viste kvalitet fra start. Man kan se på kvaliteten, bevegelsene og touchet at dette er klassespillere. De har løftet alle spillerne, sa Keane til MUTV i går.

Ronny Johnsen fikk tillit fra start i midtforsvaret hos United, mens Ole Gunnar Solskjær og Andy Cole kom inn for van Nistelrooy og Yorke til pause.

Det tok Cole bare 30 sekunder å vise at det kampen om spissplassene i united blir hardere enn noen gang denne sesongen. Solskjær spilte fri Cole, som driblet seg forbi keeper Azmin Azran og økte ledelsen til 4- 0. Solskjær var selv nær å score etter 56 minutter, men skuddet gikk like over. Luke Chadwick scoret det femte målet, før Cole satte inn sitt andre mål elleve minutter før slutt.