Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Vanæret i Norge»

Stuttgart slaktes etter 0-2 mot Solskjærs menn.

SLAKTES I TYSKLAND: Molde sto for en sterk prestasjon med 2-0 hjemme mot Stuttgart i Europa League i går kveld. Tyske medier er langt fra imponert over tyskernes innsats. Foto: Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix, faksimile Bild og Die Welt.
SLAKTES I TYSKLAND: Molde sto for en sterk prestasjon med 2-0 hjemme mot Stuttgart i Europa League i går kveld. Tyske medier er langt fra imponert over tyskernes innsats. Foto: Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix, faksimile Bild og Die Welt. Vis mer

Molde - Stuttgart 2-0

(Dagbladet): Molde overrasket mot Stuttgart i går - og vant 2-0 i Europa League etter scoringer av Jo Inge Berget og Daniel Chukwu Chima.

- Slike kvelder som dette er spesielle, spesielt når du møter et godt Bundesliga-lag og har marginene med deg i perioder. Slik skal fotball være, sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

Stuttgart har hatt en svak åpning på Bundesliga, og står med fattige fem poeng etter seks kamper. Det holder til en 15. plass på tabellen.

Tyske aviser er ikke nådige i dommen etter en ny smell for den gamle storklubben.

«Nå i Europa-krise», skriver storavisa Bild.

«Stuttgart vanæret i Norge», skriver Die Welt, og fortsetter:

- Ikke bare en miserabel start på Bundesliga, nå også i Europa League. Stuttgart tapte mot outsiderne Molde. Igjen viste de defensive svakheter.

Avisa Stuttgarter Zeitung har følgende tittel etter 0-2-nederlaget: «Den neste smellen for Stuttgart».

Stuttgart står med én seier på de første seks kampene i Bundesliga - og har bare scoret fem mål.

Klubben ble tysk seriemester så sent som i 2007.