Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vandaler har kuttet kablene

Klubbpresident mener Real Madrid-kamp ble utsatt som følge av sabotasje.

SABOTASJE: José Mourinho og co må komme tilbake i morgen for å spille kampen mot Rayo Vallecano på Vallecas.  Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB Scanpix
SABOTASJE: José Mourinho og co må komme tilbake i morgen for å spille kampen mot Rayo Vallecano på Vallecas. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kveldens seriekamp mellom Rayo Vallecano og Real Madrid ble utsatt som følge av strømbrudd. Nå mistenker man at det er sabotører som står bak.

- Vandaler har kuttet kablene. Vi vet ikke hvem som har stått bak sabotasjen, og regnet har gjort det vanskelig å sjekke sporene, sier Vallecano-president Raul Martin Presa til den spanske avisa AS.

Ifølge La Liga-ekspert Petter Veland spekulerers det i at det er sesongkortinnehaverne som har gått til aksjon som følge av at de måtte punge ut for kampen til tross for at de har sesongkort.

Oppgjøret skulle i utgangspunktet vært sparket i gang klokken 21.30, men en halvtime senere ble det besluttet at kampen ville bli utsatt til i morgen (mandag).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media