Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vang får ski-NM i 2018

- Gåsbu er snøsikkert.

TIL VANG IGJEN: Skistyret har talt og bestemt at Vang Skiløperforening blir NM-arrangør på ski i OL-året 2018. Sist klubben hadde NM-ansvar var i 2013.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TIL VANG IGJEN: Skistyret har talt og bestemt at Vang Skiløperforening blir NM-arrangør på ski i OL-året 2018. Sist klubben hadde NM-ansvar var i 2013. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Skistyret har talt og bestemt at Vang Skiløperforening blir NM-arrangør på ski i OL-året 2018. Sist klubben hadde NM-ansvar var i 2013.

Da gikk den første delen av mesterskapet i Vang. Rena var medarrangør den gangen. Dette betyr at skiforbundet valgte en erfaren arrangør på sitt styremøte onsdag, for ved siden av å ha vært NM-arrangør for senior flere ganger, har også mange juniormesterskap gått i Vangs regi.

- Vang er en meget erfaren arrangør som tar på seg både små og store arrangement. Gåsbu er et snøsikkert og velegnet anlegg for denne type mesterskap, sier skipresident Erik Røste til skiforbundet.no

Anlegget på Gåsbu ble også betydelig oppgradert, både i forhold til løyper, bygningsmasse og øvrig infrastruktur til NM i 2013. Vang er sentralt plassert på Østlandet med reiseavstand på cirka en time fra Gardermoen, og det er god overnattingskapasitet i Hamar-området, melder skiforbundet.

I styremøtet ble NM langrenn junior for 2017 tildelt Medkila skilag og IF Kilkameratene, mens NM langrenn del 2 2017 ble tildelt Gålå Idrettsanlegg.

I år var det Røros som hadde NM nordiske grener del 1.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media