- Vanlig med gruppesex

Partyfikser Nicholas Meikle, en godt kjent festløve i Londons fotballmiljø, hevder det er vanlig at spillerne har gruppesex etter en tur på bar.

LONDON (Dagbladet): Aktiviteten går under navnet «roasting». - De blir helstekt som en kylling, forklarer Meikle.

Nicholas Meikle var i går ute i de engelske søndagsavisene og forklarte hvordan han og flere ikke navngitte Premier League-spillere hadde sex med den 17 år gamle jenta som forrige lørdag anmeldte dem for voldtekt. Han sier også at gruppesexen skal ha skjedd frivillig og at det aldri var snakk om tvang. Og ifølge Meikle er det helt vanlig at sånt skjer når fotballspillere har vært på by'n.

Det er ofte det som skjer på diverse hotellrom hele byturen handler om.

- Det er ikke uvanlig at en jente har sex med alle som er tilstede, påstår Meikle i intervjuet med News Of The World.

- Derimot er det første gangen jeg har blitt fanget opp i en sak som denne. Og det har vært minst en sju- åtte «roasting»-ekspedisjoner i år - orgier er definitivt det som gjelder. Og alle jentene er villige, mener partyfikseren.

Det Meikle derimot ikke sier noe om, er hvordan jentene, som er med én spiller tilbake til hotellet, føler seg presset når flere andre kommer inn på rommet. At de rett og slett føler seg tvunget til å gi noe igjen for den kjendisoppvartningen de har fått tidligere på kvelden. For en «roasting»-kveld starter alltid på et kjendissted der unge fotballspillere med altfor tjukke lommebøker og for store ego tar over det beste bordet i VIP-området.

Og viser hvor hippe og rike de er.

- Fotballspillere er som popstjerner, sier Meikle.

- Jentene vet de har penger og lar seg sluke av kjendisstatusen. Og det er ikke bare her i London det skjer - jeg har vært i byer rundt hele landet - det er ingen forskjell.

- Jentene bare henger etter fotballspillerne i klynger.

Newcastle og Englands Kieron Dyer er navngitt som spilleren som betalte for hotellrommet på Grosvenor House i London. Grunnen til det er at Dyer har vanntett alibi og aldri var på hotellet da den påståtte ugjerningen skjedde.

SPILLERHOTELLET: En 17 år gammel jente påstår at hun skal ha blitt voldtatt av flere Premier League-spillere på et hotellrom på Grosvenor House i London. <!--FOTO-->