KEEPERNES AFTEN: Det var keeperne som sto utmerket seg i oppgjøret mellom Málaga og Borussia Dortmund. Her redder Málagas Willy Caballero i duell med Robert Lewandowski. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB SCANPIX
KEEPERNES AFTEN: Det var keeperne som sto utmerket seg i oppgjøret mellom Málaga og Borussia Dortmund. Her redder Málagas Willy Caballero i duell med Robert Lewandowski. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB SCANPIXVis mer

- Vanligvis setter Götze minst ett på de sjansene

Målløst i Málaga.

Málaga - Borussia Dortmund, 0-0 (0-0)

Mens Real Madrid scoret tre og beseiret Galatasaray, som ikke scoret, var det målvaktenes kveld da spanske Málaga og tyske Borussia Dortmund spilte 0-0 i første mesterligakvartfinale onsdag.

Hjemmelagets argentinske keeper Willy Caballero lot seg aldri lure, men det hjalp ikke laget hans til seier ettersom gjestenes sisteskanse Roman Weidenfeller heller ikke gjorde noen feil. Dermed må det tyske laget være mest fornøyd med resultatet selv om et bortemål ville vært godt å ta med seg til returmøtet i Westfalen neste tirsdag.

Det ble en underholdende og fartsfylt 1. omgang som inneholdt det meste med unntak av scoringer. Men mulighetene var gode og mange fra begge lagenes side. Det er Dortmunds midtbanespiller ?lkay Gündo?an enig i.

- Vi spilte en god bortekamp og skapte flere gode sjanser. Mario Götze hadde tre eller fire sjanser, og vanligvis scorer han minst ett på så mange sjanser. Men det lot seg ikke gjøre, og da var det viktig at vi holdt nullen, sier han til UEFAs hjemmesider.

Caballero måtte flere ganger i aksjon, men også Weidenfeller var god å ha for gjestene ved et par anledninger.

Bombardementet mot begge mål fortsatte også etter hvilen, selv om intensiteten i spillet ikke var helt den samme.

Det spanske laget er et typisk hjemmelag og sanker flest poeng hjemme på trygge La Rosaleda. Tyske lag er ofte bunnsolide hjemme slik at returmøtet bør kunne bli en god kveld for tyskerne.

(NTB)