Vanskelig å kutte røyken? Tren!

Tross alt bedre å røyke og trene enn å bare røyke.

Smale hender med silkehansker fører munnstykket til rødmalte lepper. Grove arbeidsnever, sorte av olje, presser siste rest av rullingsen mot sprukne lepper.

Sigarettene har vært på de fleste lepper i alle sosiale lag.

Aktiv med Sykle til Jobben
Det er lenge siden nyttår, og gode forsett gikk kanskje skeis. Men det er aldri for sent å slutte med noe dårlig for å begynne med noe bra.

Verdens Røykfridag, i dag 31. mai, er en god anledning til å kaste røyken i søpla.

Sykle til Jobben har totalt 589 konkurrerende lag fra nord til sør. Av disse har hele 364 et daglig gjennomsnitt på 30 minutters aktivitet eller mer. 30 minutter er omtrent tiden det tar å røyke tre sigaretter, eller sykle en tur i kveldssola. Valget er ditt.

Ditt valg

Hver enkelt har ansvar for sin egen helse, og bestemmer selv om de vil røyke eller ikke. Sykle til Jobben er uansett et viktig skritt i riktig retning.

Så hold på 30-minutter’n, og om du røyker: bruk Verdens Røykfri-dag 31. mai til å ta en avveining på om gleden du har av å røyke egentlig kan konkurrere med gleden av å være i god form.

RØYKFRI FRA I DAG? Verdens røykfrie dag kan være en god anledning for å stumpe røyken. Illustrasjonsfoto: SCANPIX
RØYKFRI FRA I DAG? Verdens røykfrie dag kan være en god anledning for å stumpe røyken. Illustrasjonsfoto: SCANPIX Vis mer

Røyker du er det du selv som utfører vold med stump gjenstand. Stump gjenstanden!

Vanskelig å kutte røyken? Tren!
TREN I ALLE FALL: Om du ikke klarer å stumpe røyken, hjelper det iallfall å trene.