Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vanskelig å overta etter Solbakken

FCKs nye trener vet han vil bli sammenlignet med nordmannen.

FC Københavns nye trener, Roland Nilsson, vet han vil bli sammenlignet med forgjengeren Ståle Solbakken. Her er Solbakken avbildet etter sin første trening i sin nye klubb FC Köln. Foto: Erlend Aas / Scanpix
FC Københavns nye trener, Roland Nilsson, vet han vil bli sammenlignet med forgjengeren Ståle Solbakken. Her er Solbakken avbildet etter sin første trening i sin nye klubb FC Köln. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FC Københavns nye trener, Roland Nilsson, vet han vil bli sammenlignet med forgjengeren Ståle Solbakken.

Solbakken hadde stor suksess både hjemme i Danmark og ute i Europa med FCK. Nordmannen er nå på plass i Köln i den tyske Bundesligaen.

Nilsson har overtatt treneransvaret etter Solbakken i den danske hovedstadsklubben. Han må også klare seg uten flere profiler som har forlatt klubben.

- Det er alltid vanskelig å ta over etter en som har hatt så stor suksess. Vi må leve med å bli sammenlignet hele tiden. Vi vil hele tiden bli minnet på hvordan det var før, og det vil være vanskelig å unngå det i en god stund framover, sier Nilsson til B.T.

FCK sesongåpner mot Sønderjyske i den danske superligaen søndag.

(NTB)