- Vanskelig å si hva vi gjør feil, eller hva vi kan gjøre bedre

Mats Zuccarello Aasen slet med å takle det tredje nederlaget på rad i Stanley Cup-finalen mot Kings.

NEW YORK (Dagbladet): I natt norsk tid tapte New York Rangers for tredje gang mot Los Angeles Kings i Stanley Cup-finalen i National Hockey League (NHL). Dermed er Zuccarello (26) og Rangers nødt til å vinne alle de fire gjenstående kampene.

- Nå må vi vinne fire på rad enkelt og greit. Vi må ha trua på det i alle fall. Det er vanskelig å si så mye fordi jeg føler at vi spiller bra. Det er så frustrerende, sier Zuccarello til Dagbladet i garderoben etter kampen.

Scoret nesten Etter begge de foregående kampene, hvor Rangers tapte på overtid i Los Angeles, var stemningen tung i garderoben, men i natt virket spillerne tomme. Zuccarello følte at Rangers nok en gang var det beste laget, men at Kings hadde marginene på sin side og vant 3-0.

- De scorer tre mål. Vi scorer null. Men det spiller ingen rolle om vi føler at vi spiller bra dersom vi taper. Det er ikke nok, sier Zuccarello.

Igjen var han en av de beste spillerne på banen, og hadde flere store sjanser. I første periode skjøt han pucken via stolpen og ut. Og selv om Rangers hadde overtaket i store deler av perioden, klarte Kings å score da det gjensto 0,7 sekunder av perioden.

- Jeg føler vi spiller bra. De har 13 skudd på mål og ikke så mange store sjanser, men får tre mål som går via våre spillere. Vi har stolper og det som er av store sjanser. Enkelt og greit så scorer de mer enn oss og vinner kamper, sier en tydelig frustrert Zuccarello.

Både på sosiale medier og blant journalistene snakket mange mye om den gode innsatsen til 26-åringen.

- Det er hyggelig, men det betyr ikke så mye når vi taper. Jeg prøver å gjøre mitt beste, men det holder ikke når vi taper kamper. Det er surt når, sier Zuccarello, som denne sesongen er blitt en publikumsyndling i New York Rangers.

- Vanskelig Natt til torsdag norsk tid er neste kamp, og selv om det blir tungt, lover Zuccarello å kjempe videre om den gjeve Stanley Cup-trofeen.

TAPTE IGJEN: New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen tapte i natt 0-3 på hjemmebane mot Los Angeles Kings. Foto: AP Photo/Kathy Willens
TAPTE IGJEN: New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen tapte i natt 0-3 på hjemmebane mot Los Angeles Kings. Foto: AP Photo/Kathy Willens Vis mer

- Vi skal forberede oss på samme måte som alltid. Det er vanskelig å prate m disse kampene. Jeg føler at vi er det beste laget, men det hjeper ikke når vi taper. Så det er vanskelig å si hva vi gjør feil, og hva vi kan gjøre bedre. Vi må score flere mål, enkelt og greit, sier Zuccarello til Dagbladet.

Han mener Rangers har vært det beste laget i to av de tre kampene de nå har tapt.

- Det er klart de er gode, men jeg føler ikke at de er bedre enn oss. De får noen lucky bounces. Vi har ikke marginene på vår side i dag, sier den norske hockeystjerna.

Han er allerede blitt historisk som den første nordmannen i en Stanley Cup-finale, og i forrige kamp scoret han også mål og fikk én assist. Skulle Rangers klare å vinne de fire siste kampene, vil også det være en historisk prestasjon.

- Vi må ha trua. Vi får håpe vi har marginene på vår side og at pucken spretter vår vei. Så får vi ta en kamp av gangen. Men det blir tøft. Vi skal kjempe til siste slutt, sier Zuccarello.

SKUFFET: Mats Zuccarello Aasen var frustrert etter at Rangers tapte for tredje gang mot LA Kings. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
SKUFFET: Mats Zuccarello Aasen var frustrert etter at Rangers tapte for tredje gang mot LA Kings. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer