- Vanskelig å si hva vi gjør feil, eller hva vi kan gjøre bedre

Mats Zuccarello Aasen slet med å takle det tredje nederlaget på rad i Stanley Cup-finalen mot Kings.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): I natt norsk tid tapte New York Rangers for tredje gang mot Los Angeles Kings i Stanley Cup-finalen i National Hockey League (NHL). Dermed er Zuccarello (26) og Rangers nødt til å vinne alle de fire gjenstående kampene.

- Nå må vi vinne fire på rad enkelt og greit. Vi må ha trua på det i alle fall. Det er vanskelig å si så mye fordi jeg føler at vi spiller bra. Det er så frustrerende, sier Zuccarello til Dagbladet i garderoben etter kampen.

Scoret nesten Etter begge de foregående kampene, hvor Rangers tapte på overtid i Los Angeles, var stemningen tung i garderoben, men i natt virket spillerne tomme. Zuccarello følte at Rangers nok en gang var det beste laget, men at Kings hadde marginene på sin side og vant 3-0.

- De scorer tre mål. Vi scorer null. Men det spiller ingen rolle om vi føler at vi spiller bra dersom vi taper. Det er ikke nok, sier Zuccarello.

Igjen var han en av de beste spillerne på banen, og hadde flere store sjanser. I første periode skjøt han pucken via stolpen og ut. Og selv om Rangers hadde overtaket i store deler av perioden, klarte Kings å score da det gjensto 0,7 sekunder av perioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer