Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vanskelig å si om Høgmo er rett mann

RBK-gutta usikre på Høgmo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg 5 kamper i Tippeligaen direkte fra kl. 18!

Steffen Iversen mener Rosenborg er like gode nå som da laget slo Milan og Real Madrid.

-  Rosenborg er like gode nå som for fem og ti år siden. Grunnen til at vi ikke er like suverene som før, er at de andre lagene i Tippeligaen er blitt mye bedre, sier han til Dagbladet.

Den tidligere Tottenham-spilleren peker på at nivået på den norske ligaen er blitt bedre for hver sesong de siste åra.

Trenger kontinuitet

-  Jeg kan ikke se at et lag kan bli like suverene som det Rosenborg var i mange år. Til det er serien blitt for jevn, sier 29-åringen.Foran møtet med Lillestrøm i kveld har kaptein Roar Strand innrømmet at han savner kontinuitet på Lerkendal. Iversen er delvis enig.

-  Jeg synes ikke kontinuiteten har vært så dårlig i Rosenborg, selv om det har vært flere trenere i klubben de siste åra. Men det er jo klart at alle klubber trenger kontinuitet, sier han.

Trønderne har slitt med dårlige resultater etter at Åge Hareide forlot klubben for å ta over landslaget. Med sykemeldte Per-Mathias Høgmos pause fra fotballen, må Rosenborg-spillerne nå forholde seg til den femte hovedtreneren på fire år. Høgmos to-månederspause har skapt tvil i brakka på Lerkendal om han er den rette til å lede laget i åra som kommer.-  Det Rosenborg trenger er en hovedtrener som kan gjøre laget enda bedre framover. Det er vanskelig å si om Høgmo er mannen som skal gjøre det, sier han.

SYKEMELDT: Per-Mathias Høgmo er utbrent og deprimert, og kommer ikke til å ha noe som helst med Rosenborg å gjøre de nesten to månedene. Foto: Erling Hægeland
SYKEMELDT: Per-Mathias Høgmo er utbrent og deprimert, og kommer ikke til å ha noe som helst med Rosenborg å gjøre de nesten to månedene. Foto: Erling Hægeland Vis mer

Tror på gull

Jan Gunnar Solli er også usikker på om Høgmo er den rette mannen til å lede klubben videre.

-  Jeg håper Per-Mathias kommer tilbake selv om han føler seg litt sliten nå. Men det er vanskelig å si om han er rett mann for Rosenborg i åra som kommer, sier den tidligere Odd-spilleren til Dagbladet.

Solli har ikke gitt opp gullkampen tross turbulensen rundt klubben.

-  Vi har to utrolig viktige kamper foran oss. Mister vi poeng mot Lillestrøm og Vålerenga, er vi plutselig avhengig av at de andre driter seg ut om vi skal vinne serien, sier han.25-åringen mener resepten er å kunne prestere en hel kamp, ikke bare en omgang eller et kvarter.

-  Spillemessig har vi tidvis vært veldig gode denne sesongen, men problemet er at vi ikke klarer å være stabile nok. Vi tapte for Start forrige runde, men da hadde vi én veldig god omgang. Vi må klare å prestere på samme nivå gjennom en hel kamp. Det hadde vært en bra start å klare det mot Lillestrøm, sier Solli til Dagbladet.

image: - Vanskelig å si om Høgmo er rett mann
<B>USIKKER:</B> - Det er vanskelig å si om han (Høgmo) er rett mann for Rosenborg i åra som kommer, sier Jan Gunnar Solli til Dagbladet.
USIKKER: RBK-spiss Steffen Iversen er ikke sikker på hvem som skal føre klubben inn i framtida. - Det Rosenborg trenger, er en hovedtrener som kan gjøre laget enda bedre framover. Det er vanskelig å si om Høgmo er mannen som skal gjøre det, sier han.