Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vanskelig å slå Rosenborg

Celtic-sjef Martin O'Neill tror RBK kommer til å spille for stoltheten sin på Lerkendal i kveld. Dagbladet.no følger kampen direkte fra kl. 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henrik Larsson og Chris Sutton er meldt klare til kveldens oppgjør på Lerkendal. Det er dårlig nytt for Rosenborg - og desto mer oppløftende for Celtic:

- Det er viktig for laget at de er med, sier Celtic-manager Martin O'Neill.

For O'Neill er bare seier godt nok i kveld, men innrømmer at det blir vanskelig og peker på at selv ikke Juventus klarte å ta med seg alle tre poengene fra Trondheim.

Dessuten har ikke RBK gitt opp å ta tredjeplassen som gir Uefa-cupplass. Det har O'Neill merket seg.

- Selvfølgelig føler Rosenborg at de kan ta Uefa-cupplassen. Og med deres stolthet og historie vil de gjøre det veldig vanskelig - det blir vanskelig å vinne, sier O'Neill.

- Det er utrolig vanskelig å vinne på bortebane i Champions League og det krever mye - vi må prøve å gjøre noe Juventus ikke var i stand til å få til.

Forsvarsspiller Joos Valgaeren er optimist:

- Jeg tror vi vinner fordi jeg mener vi er i stand til å vinne alle fotballkamper, uansett hvor tøft det er. Jeg er hundre prosent sikker på at vi går videre og vi skal gjøre alt vi kan for å få det til, sier Valgaeren.

Dagbladet.no følger kampen direkte fra kl. 20.45.

REVANSJESUGEN: Celtic vant mot Rosenborg i Skottland. Nå håper Harald Brattbakk på revansje mot gamle lagkamerater. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart