- Vanskelig å spille bedre

Men Tom Nordlie savner mål.

(Dagbladet.no): Start levde lenge i usikkerhet mot Molde. Steinar Pedersen scoret kampens første mål etter 73, og det skulle vise seg å bli det eneste etter at Start holdt unna for Molde-trykket i sluttminuttene.

- Vi kommer ikke til å gå på noen smell. Vi sliter litt mer i andreomgang, men vi får det målet vi trenger, sier Steinar Pedersen til P4.

Trener Tom Nordlie mener guttene hans burde scoret flere mål og avgjort kampen på et tidligere tidspunk.

- Vi var ikke heldige som unngikk baklengs på slutten, men de var kanskje det som ikke lå under 4-0 til pause. Å være bedre i forhold til motstanderen enn det vi var i førsteomgangen i dag, er vanskelig i Tippeligaen. Vi var også klart best i én omgang mot Lillestrøm, uten å score, sier Nordlie til NRK.

- Nå må vi lære oss å bli mer effektive når vi har så stort overtak.

I dag holdt det imidlertid med Steinar Pedersens heading for å sikre Start tre poeng og sørlendingene leder Tippeligaen med tre poeng mer enn Vålerenga og Viking.

Stolpeskuddet til Daniel Berg Hestad noen minutter før slutt var det nærmeste Molde kom en scoring i Kristiansand. De er nummer ni på tabellen, fem poeng foran naboen Aalesund på kvalikplass.

Å, Så GLAD: Steinar Pedersen jublet voldsomt etter matchvinnerscoringa mot Molde. Scanpix
Å, Så GLAD: Steinar Pedersen jublet voldsomt etter matchvinnerscoringa mot Molde. Scanpix Vis mer
OVERVÅKER: Det hender Tom Nordlie mener dommeren bør sjekke synet.