<strong> KONKURRENTER:</strong>  Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger var store konkurrenter i en årrekke. Her snakker de sammen før Arsenal møtte Manchester United 28. april på Emirates tidligere i år. Foto: AFP PHOTO.
KONKURRENTER: Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger var store konkurrenter i en årrekke. Her snakker de sammen før Arsenal møtte Manchester United 28. april på Emirates tidligere i år. Foto: AFP PHOTO. Vis mer

- Vanskelig å ta et medikament i 30 år, så plutselig slutte

Wenger nekter å tro at Sir Alex har «pensjonert» seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Legenden Sir Alex Ferguson har gjentatte ganger nærmest sverget på at han ikke skal tilbake i «manager-stolen» på Old Trafford.

Det tviler rivalen Arsène Wenger på. Franskmannen som styrer skuta på Emirates tror Sir Alex har vanskelig for å sitte stille i sin nye rolle som sportsdirektør i klubben han elsker.

- Om seks måneder vil vi vite mer om det. Du kan ikke utelukke det helt, sier den karismatiske franskmannen til BBC.

- Det er vanskelig å ta et medikament i 30 år og deretter plutselig slutte med det, fortsetter han.

Ferguson-boka Skotten som holdt pokalpusserne på Old Trafford opptatt i en generasjon, har dedikert et helt kapitell i sin nye bok til konkurrenten i «The Gunners».

Wenger innrømmer at han ikke har lest boka som kom tidligere denne måneden.

- Det virker som at Ferguson har forberedt boka samtidig som han var sjef på Old Trafford. Jeg mistenker at han har skrevet litt om natten og plutselig har kommet på ting og tenkt: «dette må inn i boka», sier Arsenal-sjefen.

Sulten Wenger Wenger på sin side skal ikke gi seg med det første. Lørdag møter laget hans Crystal Palace til dyst i Premier League.

Mannen som har styrt Arsenal siden Spice Girls var populære på midten av 90-tallet, hevder han er like sulten som alltid.

- Vi har gått gjennom noen vanskelige år, men ærlig talt - i jobben vår er det ganske enkelt å bare tenke på neste kamp. Det er det viktigste. Så for folk dømme oss som de vil, sier Arsenal-legenden.

Selv om Ferguson har steppet litt bort fra rampelyset, har hans nyutgitte bok skapt mye blest i mediene.

For kort tid siden gikk Liverpool-manager Brendan Rodgers til motangrep mot utsagn i Fergusons selvbiografi, blant annet om at Steven Gerrard ikke er en «topp toppspiller», og han anklaget den tidligere United-manageren for å bryte en kodeks ved å avsløre ting fra garderoben.

<strong> SULTEN:</strong>  Arsenals hærfører forteller at han er klar for å ta fatt på nye oppgaver i Arsenal og at han ikker har tenkt å gi seg med det første. Foto: Reuters / NTB Scanpix.
SULTEN: Arsenals hærfører forteller at han er klar for å ta fatt på nye oppgaver i Arsenal og at han ikker har tenkt å gi seg med det første. Foto: Reuters / NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer