- Vanskelig å vrake Huseklepp

Drillo er mer usikker på Hoseth.

STARTER: John Carew er selvskreven på det norske landslaget, og Drillo sier det blir vanskelig å vrake Carews spissmakker fra Skottland-kampen, Erik Huseklepp. Selv om han skulle velge bare en spiss fra start mot Island. Foto: Kyrre Lien,Scanpix
STARTER: John Carew er selvskreven på det norske landslaget, og Drillo sier det blir vanskelig å vrake Carews spissmakker fra Skottland-kampen, Erik Huseklepp. Selv om han skulle velge bare en spiss fra start mot Island. Foto: Kyrre Lien,Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Før hjemmeseieren mot Skottland satte Egil Drillo Olsen inn to formspillere - Erik Huseklepp fra Brann og Moldes Magne Hoseth - som begge spilte godt.

Siden da har ikke de to overbevist like mye for klubbene sine, men Drillo lar innsatsen i landskamper veie tyngre enn i noen få klubbkamper.

Og varsler at i alle fall Huseklepp ganske sikkert spiller fra start. Til tross for variabel form for Brann siden sist.- Det er sjelden og veldig vanskelig å vrake noen hvis de spiller gode landskamper. Og det er så kort tid siden kampen mot Skottland, at det skal mye til, ja.

Kan spille kantDrillo vil ikke avsløre om han har bestemt seg for å bruke én eller to spisser, men utelukker ikke Huseklepp som kantspiller dersom John Carew blir enslig midtspiss.

- Erik kan spille i 4-5-1, sier Drillo.

Han mener Huseklepp har hatt en god sesong, der han har tatt tydelige skritt i riktig retning. Etter Skottland omtalte Drillo driblefanten som «kanskje den beste uten ball sien Leo». - Det er ikke sånn å forstå at jeg ikke mener Erik er god med ballen, men han har blitt mye bedre uten ballen, presiserer landslagssjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer