Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vanskelig for Souness

Arsene Wenger trøster manager-kollegaen før kveldens kamp.Direkte NÅ: Newcastle - Arsenal

(Dagbladet.no): Newcastle ligger kun sju poeng over nedrykk etter halvspilt serie i England. Og det er ikke Newcastle-manager Graeme Souness\' skyld, i følge Arsenal-manager Arsene Wenger.

- Graeme Souness overtok etter sir Bobby Robson midt ute i sesongen. Det er svært vanskelig å få satt sitt eget preg på laget, når du ikke har mulighet til å handle inn spillere, sier Wenger til PA.

For nettopp overgangsvinduene, er ødeleggende for managere som tar over midt i sesongen.

- Souness har fortsatt ikke kunnet kjøpe inn spillere, det kan han først i januar. Mye av grunnen til at jeg alltid har vært imot transfervinduer, er at det blir nesten umulig for den nye manageren som tar over å forandre kursen på skuta, fortsetter Wenger.

- Og så blir du tvunget til å gjøre hastekjøp i løpet av én måned midt i sesongen.

Wenger er overrasket over Newcastles dårlige sesong så langt, men mener at det kan forklares med skader.

- I begynnelsen av sesongen, ventet man at de skulle være blant de fire beste lagene. Jeg vet ikke helt hvorfor de er så langt nede, men utenfra ser det ut som om alle skadene er grunnen.

Arsenal på sin side har ingen nye skadeproblemer. Ashley Cole kommer tilbake fra suspensjonen andre juledag, mens Jose Antonio Reyes stadig blir bedre etter kneskaden og ventes å være tilbake for fullt til kampen mot Charlton første nyttårsdag.

TUNG START: Graeme Souness har ikke levert gode resultater etter at han tok over som manager i Newcastle.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media