- Vanskelig, men ikke umulig å gå videre

NADDERUD (Dagbladet): EM-kvalifisering U21 Norge-Spania 1- 3. - Blir vi slått ut nå, drar jeg tilbake til Rosenborg, sier Bjørn Hansen til Dagbladet.

Mest sannsynlig blir kampen i Santander hans siste som trener for laget.

- Det blir vanskelig, men er ikke umulig å gå videre, sier U21-treneren.

- Vi tapte på tre søplemål. Dessuten burde vi scoret mer sjøl. Irriterende! sier John Carew (20), som ga Norge ledelsen fra ellevemeteren.

Men i løpet av 24 minutter hadde de regjerende europamesterne snudd 1- 0 til 1- 3. Nå er det lite sannsynlig at Norge når verken EM-sluttspillet eller Sydney-OL neste år.

- I stedet for å falle av lasset, burde ledelsen gitt oss et nytt løft, sier en skuffet John Carew.

Keeper Espen Baardsen var uheldig på utlikningsmålet.

- Skuddet var innom et bein og skiftet retning. Ellers er jeg 100 prosent sikker på at jeg hadde tatt det, sier Baardsen etter kampen.

Baardsen var uheldig også på 1- 3-målet.

- Jeg prøvde å holde ballen, men greide det ikke. Rett og slett fordi den var utenfor rekkevidden min, beklager Baardsen etter tapet.

Allerede i går kveld reiste U21-gjengen til Frankfurt. Tirsdag kveld er det returkamp i Santander.

- Det blir vanskelig, men er ikke umulig å gå videre . Blir vi slått ut nå, drar jeg tilbake til Rosenborg, sier Bjørn Hansen til Dagbladet.

Norge må minst vinne 3- 1 for å ha håp om EM-sluttspill og OL-plass. I så fall blir det ekstraomganger i Santander. Ender de 0- 0, blir det straffespark.