Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vanskeligere å begripe enn en tysk glosebok

Men Norling topper kåring.

BRANN-TRENER:   Rikard Norling. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BRANN-TRENER: Rikard Norling. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Brann-trener Rikard Norling har markert seg på flere måter det siste året. Før sesongen snakket han om muligheten for gull. Det endte i nedrykk og komplett fiasko.

Men bergenserne er som kjent et spesielt folkeslag - he, he - og i dag figurerer Norling under tittelen «Fortsatt folkehelt» i Bergens Tidende.

Avisa har kåret byens ti største idrettsprofiler, og skriver: «Kåringen skjeler ikke bare til sportslige prestasjoner», men også: «Hvem er det som lettest ville blitt gjenkjent på Torgallmenningen?»

Ingen hersketeknikker Svaret er Rikard Norling, ifølge Bergens Tidende.

På de neste plassene følger Cecilia Brækhus og Erik Huseklepp, på en topp ti-liste.

Norlings lojalitet til Brann blir trukket fram som en positiv egenskap.

Det heter:

- For selv om innholdet i det han sier kan være vanskeligere å begripe enn en tysk glosebok, og han kan være mer unnvikende i svarene sine enn en politiker som ligger på grillen, griper han ikke til hersketeknikker, og han blir ikke sur og sint.

Slikker sårene Norling og Brann-spillerne benytter jula til å slikke sårene etter nedrykket. Sesongen starter 6. april neste år, borte mot Fredrikstad.

Norling fikk tillit, til tross for tristessen mellom de sju fjell. Brann-ledelsen mener han er best skikket til å lede laget opp i Tippeligaen igjen.

Flere aviskommentatorer mente han burde trukket seg. Men i dag figurerer han altså under tittelen «Fortsatt folkehelt».

Alt er som kjent ikke lett å forklare i en kompleks verden ...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media