Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant 12,5 mill. hver

Uføretrygdede Willy Haussler (62) får sjekken i løpet av uka. Det gjør også mannen fra Drøbak som vil være anonym.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Førstepremiepotten i Lotto var på 25 millioner kroner, og to vinnere hadde alle de riktige tallene.

Willy Haussler (62) fra Jørpeland og en mann fra Drøbak som vil være anonym, satt begge og fulgte OL-sendingene på fjernsynet da medarbeideren fra Norsk Tipping ringte og fortalte at de er blitt 12.474.715 kroner rikere.

Haussler skjønte først at telefonen var ekte da han fikk høre at vinnerkupongen var kjøpt på Rema 1000 på Jørpeland fredag. 62-åringen er født i Tyskland, men har bodd i Norge i 21 år. Han er gift og har tre barn. Haussler har arbeidet på plattform i Nordsjøen, men er nå uføretrygdet.

Drøbak-mannen hadde kjøpt en 5-ukers kupong hos Narvesen lørdag ettermiddag, bare noen timer før trekningen.

- Jeg vet at det kan bli vanskelig å holde storgevinsten hemmelig, men jeg ønsker å være anonym så lenge som mulig, sa mannen til Norsk Tippings medarbeider.

Begge de ferske mangemillionærene har takket ja til tilbudet om økonomisk rådgivning.

Rekordutbetalingen for pengespill i Norge er på 20 millioner. Gevinsten gikk til et tippelag fra Stange i Hedmark i fjor. Norske Lotto-tippere har imidlertid et stykke igjen til svensk gevinstnivå.

Den høyeste Lotto-gevinsten som er utbetalt i Sverige, er på nærmere 42 millioner kroner. I Finland er rekordutbetalingen på 35 millioner kroner, mens rekorden i Danmark er på 16 millioner kroner.

(NTB)

<B>RULLET INN 12,5 MILL: To menn vant 12,5 millioner kroner hver i Lotto i dag.
Hele Norges coronakart