Vant 25000 til husleie

INNSBRUCK (Dagbladet): Tommy Ingebrigtsen (23) har aldri hoppet bedre så tidlig i sesongen, og i går fikk han 25000 kroner for femteplassen. - De går med til å betale regninger og husleia, sier Tommy til Dagbladet.

Foran rennet i går hadde trønderen en åttendeplass fra Garmisch som beste hoppukeinnsats. Plasseringen var beste norske Innsbruck-prestasjon siden Espen Bredesen ble nummer fem i Bergiselbakken i 1994.

- Sammenliknet med treningshoppingen, forbedret jeg meg en million ganger i går. Endelig greide jeg også å komme ordentlig ut fra bommen oppe i tilløpet, sier Tommy Ingebrigtsen.

Femteplassen reddet æren for hoppgjengen, og ga alle et vel fortjent pusterom.

- Selv om jeg har mislyktes litt i det siste, har jeg hele tida stolt på det jeg holder på med. Derfor har jeg hele tida beholdt humøret til tross for at jeg har landet på kulen innimellom. Nå fikk jeg endelig belønning for den knallharde jobbingen, sier Tommy Ingebrigtsen.

Nå ser han fram til avslutningsrennet i Bischofshofen i morgen.

- Det er den kuleste bakken i hoppuka, smiler Tommy optimistisk.

Landslagssjef Hroar Stjernen roste innsatsen hans i går.

- Etter å ha slitt på trening og i prøvehoppet, ga Tommy blaffen og tro til skikkelig i rennet. Spesielt andrehoppet hans på 101 meter var bra, sier Hroar Stjernen til Dagbladet.