Vant 315 000

Mandag var Ingebrigt Steen Jensen langt nede etter at Stabæk tapte 0- 1 mot Viking. Dagen etter ble tap snudd til seier da han sopte inn over 315000 på tippekupongen.

- Jeg hadde merket meg at ingen hadde hatt 12 rette på pausetipping søndag på lang tid. Dermed har gevinsten samlet seg opp, og jeg sørget for å sette litt penger på kupongen før runden 2. pinsedag, sier Steen Jensen til Dagbladet.

Han innrømmer at «litt penger» er rundt 2700 kroner, en del over gjennomsnittet for en vanlig tipper. Fotballentusiasten har lang erfaring med tippekupongen, og spiller system.

Spiller på tap

Kampen mot Viking var helgardert, og både hjerte og hjerne var med i vurderingen.

- Det er litt surt å sette penger på at Stabæk skal tape, men jeg gjør ofte det. Det er viktig å ikke bare tenke med hjertet, og i tillegg gir det trøst når vi taper.

På jobben ble han mobbet med at han gjerne hadde byttet vekk pengene mot de tre poengene Stabæk tapte. Men gal er han ikke.

- Nei, 300000 er litt for mye penger. Det ville blitt noen veldig dyre poeng.

Milliongevinst

Det er ikke første gang spillelysten gir gevinst. I 1997 kasserte han inn en hel million.

- De pengene har gitt meg mange morsomme spill, humrer Steen Jensen.

Han innrømmer at mye av gevinsten vil gå rett tilbake til Norsk Tipping.

- Litt moro må jeg jo ha. Og så må man ikke glemme at pengene går tilbake til norsk idrett.

For å sikre seg storgevinstene anbefaler han folk å se etter jackpot og bonuser.

- Når ingen har hatt 12 rette på en stund er det mye penger å tjene. I tillegg gjelder det å være alene om 12-eren. Først og fremst må man følge med hele tida, sier Ingebrigt Steen Jensen.

SPILLELYKKE: Stabæk-nestor Ingebrigt Steen Jensen viser fram tippekupongen som sikret han storgevinsten. I går satt han på tribunen da Stabæk 2 spilte uavgjort mot Sparta Sarpsborg på Nadderud.