Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant 6-1: Messi & Co holdt lekestue med Roma

Messis første scoringer etter skaden.

• Barcelona - Roma 6-1 (3-0)

(Dagbladet): Barcelona er høyt oppe etter at de i helga slo erkerival Real Madrid hele 4-0 i lørdagens El Clasico på Santiago Bernabeu.

Tidligere i kveld ble det klart at Barcelona allerede er videre fra gruppespillet i Champions League, siden det ble 1-1 mellom BATE og Leverkusen.

Derfor kunne laget ha tatt det rolig hjemme mot Roma på Camp Nou i kveld. Men Messi & Co hadde andre planer.

-  Hver spiller går på banen for å gjøre det som kreves. Vi spilte en perfekt kamp i dag, sa Suárez etterpå.

- Leo, Neymar og jeg er lagspillere, og vi prøver å hjelpe laget. Messi er verdens beste spiller, og det er godt å ha ham tilbake.

Messis første på to måneder Barca åpnet kampen med flere store sjanser, før Luis Suárez satte inn kveldens første etter et kvarter. Etter en pasning fra Dani Alves hadde Suárez få problemer med å ballen i det lengste hjørnet.

Lionel Messi som var tilbake lørdag etter to måneders skade, er tydeligvis frisk som en fisk igjen. Bare minutter etter 1-0-scoinga noterte Messi seg for kampens første, da han chippet ballen i mål fra skarp vinkel.

Før omgangen var over var Suárez frampå igjen. På corner endte ballen ute hos uruguayanaren på rundt 14 meter - som han klinte i nettmaskene på hel volley. Dermed kunne Barca ta pause med en svært beahgelig 3-0-ledelse.

To straffebom Etter pausa roet ikke hjemmelaget seg nevneverdig. Barca brukte kun 11 minutter av andre omgang på å sette kampens fjerde.

Lionel Messi serverte Gerard Piquet, som fra få meter enkelt kunne plassere ballen i det åpne målet - til 4-0 for Barca.

5-0-scoringa var det Messi selv som sto for. Neymar spilte gjennom til Suárez, som ikke lykkes med sitt skudd, som heller endte opp som en pasning til Barca-kapteinen. Messi skjøt i vei, men Roma-keeper Wojciech Szczesny var med på notene. Men returen som Messi selv plukket opp, greide ikke keeperen å stoppe.

I det 76. minutt fikk Barcelona en straffe, som Neymar brant. Men det gjorde slettes ingenting da innbytter Adriano plukket opp returen, og satte den kontant i nettmaskene - til seks null.

Roma fikk også straffespark, i det 82. minutt, men den reddet Marc-André ter Stegen.

Men Edin Dzeko fikk likevel skrive seg på scoringslista på Camp Nou, da han scoret på overtid. Til liten trøst for Roma.

6-0: Lionel Messi, Luis Suárez og Gerard Piquet stoppet ikke før det sto hele 6-0 i Champions League-kampen mot Roma. Foto: NTB Scanpix
6-0: Lionel Messi, Luis Suárez og Gerard Piquet stoppet ikke før det sto hele 6-0 i Champions League-kampen mot Roma. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling