Vant 6,5 mill på Bayern München

En brite som veddet 30 pence på at Bayern München skulle slå Valencia i onsdagens mestercup-finale, fikk full uttelling for innsatsen: Han kan innkassere 6,5 millioner kroner.

Innsatsen tilsvarer snaue fire norske kroner, og gevinsten 6,5 millioner kroner. Den ikke navngitte spilleren tippet imidlertid ikke bare korrekt utfall av finalekampen i Milano, der Bayern München slo Valencia 5-4 etter straffespark-konkurranse.

Finaleutfallet var ifølge London-avisen The Sun siste ledd i et såkalt akkumulator-spill, der mannen hadde tippet riktig utfall i en rekke andre oppgjør. Han utpekte Manchester United til engelske ligamestre, Leicester til rugbymestre, og Surrey til cricketmestre.

- Jeg har vært i bransjen i 27 år, og jeg har aldri opplevd at noen har greid noe liknende. Jeg vet ikke stort om denne fyren, annet enn at han tydeligvis kan mye om sport, sier en talsmann for det britiske bookmaker-selskapet William Hill til The Sun.

Mannen plasserte sitt beskjedne akkumulator-veddemål hos William Hill i august i fjor. Oddsene mot at det skulle gå inn, var 1.660.000 mot én, sier selskapets talsmann Graham Sharpe til den britiske tabloidavisen.

(NTB)

SEIER:Bayern München har sikret seg en svært trofast fan: Mannen vant 6,5 millioner kroner på fotball-seieren.