Vant alene for Liverpool

Manchester United og Arsenal snublet, mens Michael Owen berget tre poeng for Liverpool med sitt 2-1-mål mot Tottenham fire minutter før slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere så uslåelige Arsenal gikk på sitt tredje 1-2-tap på en uke, da Blackburn ble for sterke på Highbury. Egil Østenstad slo den målgivende pasningen til det avgjørende målet.

Manchester United, med Ole Gunnar Solskjær på topp, klarte bare 1-1 mot Aston Villa.

Dermed fikk Liverpool et fire poengs forsprang på tabelltoppen, og Michael Owen ble, som så mange ganger tidligere, redningsmann for klubben i den tette toppkampen mot Tottenham.

Drama etter pause

Etter en målløs førsteomgang ble det dramatisk etter pause på Anfield Road. Først ga Danny Murphy Liverpool ledelsen med et utsøkt skudd i krysset fra 20 meter, hans fjerde seriemål i år.

Bare ti minutter senere utlignet Dean Richards for Tottenham da han headet ballen i mål fra kloss hold etter flott forarbeid på høyrekanten.

Men så dukket Michael Owen opp. Han tok tak i ballen på Liverpools høyrekant, slo tunnel på Chris Perry og kom seg inn i feltet. 22-åringen fikk pirket ballen foran skotuppen til Steven Carr, som måtte felle Owen. Den lille spinkle tok selv straffesparket og ordnet tre veldig viktige poeng for Liverpool.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer