Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant Allsvenskan med Malmö, kan bli ny Brann-trener

Rikard Norling sa opp jobben i Malmö i dag.

TIL BERGEN: Rikard Norling skal ifølge Bergens Tidende ha vært i kontakt med Brann. Foto: AFP PHOTO/NTB Scanpix
TIL BERGEN: Rikard Norling skal ifølge Bergens Tidende ha vært i kontakt med Brann. Foto: AFP PHOTO/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter at Rune Skarsfjord fikk sparken som Brann-trener, har det ikke manglet på rykter og spekulasjoner i lokalavisene. Tidligere Aston Villa-manager Alex McLeish har vært koblet til trenerjobben, mens Nils Johan Semb visstnok skulle være aktuell for en stilling som sportssjef.

I dag kastes et nytt navn inn i spekulasjonenen - nemlig Rikard Norling.

Sluttet på dagen Det er Bergens Tidende som hevder å vite at rødtrøyene har vært i kontakt med 42-åringen fra Stockholm. Saken blei ikke mindre troverdig av at Norling på en pressekonferanse i dag sa opp jobben som sjef i Malmö, til tross for at han nylig ledet klubben til seriemesterskap i Allsvenskan.

Hvorfor han slutter i jobben etter en suksessesong ville han ikke si noe om.

- Jeg velger å la det stå åpent for spekulasjoner. Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, kommer det noe negativt ut av begrunnelsen, så jeg lar det bli med det, sier han ifølge Expressen.

Og Norling havner trolig ikke i en ny Allsvenskan-klubb.

- Det er viktig at de beslutningene jeg tar framover gjør at jeg ikke havner i en klubb som står i direkte konkurranse med Malmö. Mer kan jeg ikke si om framtida på nåværende tidspunkt.

Svensk skryt Den framtida kan være Bergen og Brann, om vi skal til BT, men Roald Bruun-Hansen vil som vanlig ikke kommentere spekulasjoner.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Vi har holdt tett i trenerjakten og det har vi tenkt å fortsette med, sier han til BT.

En som derimot kommenterer påstandene, er Norlings landsmann og tidligere spiller og sportssjef i Fredrikstad, Joacim Jonsson. På Twitter skriver han:

- Det hadde vært et vilt kupp for Brann, Norling er karismatisk og kompetent, og han er god til å skape lag som drar sammen.