Vant bronse mot legenes råd

Wang ville bare spille.

(Dagbladet.no): Det kinesiske paret Wang Fei og Tian Jia tok bronse i strandvolleyball-VM etter å ha slått det kubanske paret Dalixia Fernandez Grasset og Tamara Larrea Peraza.

Det kinesiske paret mått kaste inn håndkleet i semifinalen og forære finaleplassen til et amerikansk par etter at Wang fikk en muskelskade i leggen. Men de kinesiske jentene fikk stablet seg på beina på bronsefinalen - stikk i strid med legenes råd.

- Det var virkelig fælt å gi seg i semifinalen og gi finaleplassen til amerikanerne uten kamp. Alt legene sa var «ikke spill», men jeg ville bare spille, sier den kinesiske jenta til AP.

De kinesiske jentene skaffet landet sitt den første medaljen i et VM i sandvolleyball. Det er femte gang VM arrangeres i den ferske idretten.

FULL STREKK: Wang kaster seg etter ballen i semifinalen mot USA. Men på grunn av en skade hun pådro seg seinere i kampen, måtte hun og lagvenninnen trekke seg. Foto: Reuters
FULL STREKK: Wang kaster seg etter ballen i semifinalen mot USA. Men på grunn av en skade hun pådro seg seinere i kampen, måtte hun og lagvenninnen trekke seg. Foto: Reuters Vis mer
SKADD: Wang får medisinsk behandling i gårsdagens semifinalen mot USA. I dag var den kinesiske jenta på beina igjen og tok en imponerende bronse-medalje i VM.