Vant bryllupsreisen

Lørdag gifter Stig og Evelyn seg. Bryllupsreisen vant de i «Manager 2001».

For med laget «Sandved United» klarte Stig Bøe å å gjøre 700 mill. kroner om til 2,112 milliarder i «Manager 2001». Etter mye finregning blant vinnerkandidatene sto jubelen i taket hjemme hos Stig og samboeren Evelyn, da Dagbladet.no ringte og gratulerte.

Stig vinner en Englands-tur for to. Lørdag 16. juni gifter de seg - og premien blir bryllupsreisen for de nygifte som bygger hus for tida. Liverpool-fanatikeren med frue reiser til England når Premier League starter til høsten.

- Det var en stor overraskelse, men svært gledelig, sier Stig som måtte ringe broren sin og få seieren bekreftet.

Stigs taktikk gjennom 38 runder var å alltid kjøpe billige reserver på laget sitt. I hard konkurranse med samboer Evelyn, broren og faren vant han også familiens interne liga.

Nå håper Stig at deler av bryllupsreisen kan tilbringes på Anfield.

- Laget i mitt hjerte er Liverpool. Min drøm hadde vært å se Liverpool spille hjemme på Anfield og størst av alt mot Manchester U, sier Stig som selvfølgelig er med i «Manager 2002» til høsten.

- Jeg synes Manager 2001 er et morsomt spill fordi du blir veldig godt kjent med lagene og spillerne i Premier League, og du har noe ekstra å se frem til hver helg.