Vant for konkurrenten

Bjørn Ivar Klevstrand (33) er trolig Norges mest uheldige manager. I påska tok han ut laget som gjorde kamerat Stein Christiansen til rundevinner i Manager 2002. Selv endte han på 2438. plass!

Meld deg på i Mitt Drømmelag 2002!

- Stein ba meg om å bytte på laget hans mens han var på påskeferie. «Sats på Liverpool og Newcastle» var beskjeden før runden. Jeg valgte de beste spillerne fra hvert lag, men mange skader voldte litt bry, så det ble en «safe» sammensetning, sier Bjørn Ivar til Dagbladet.no.

Den «safe» sammensetningen viste seg å være gull verdt. Newcastle knuste Everton 6-2 hjemme, mens Liverpool vant 2-0 over Charlton.

- Jeg hadde plukket ut 6 av de 8 målscorerne og begge BB'ene. Stein fikk 105 poeng, det holdt til å vinne hele jævla runden, sier Bjørn Ivar.

Selv satset han på Chelsea hjemme mot Derby. De helblå vant kampen, men Bjørn Ivar var uheldig med valg av spillere.

- Jeg fikk en tellende nuller, sier den ivrige manageren, som til og med oppdaterer egne regneark etter hver runde.

- Jeg gjør alt jeg kan for å bli en god manager. Likevel lykkes jeg ikke 100 prosent, sier han.

Et lite plaster på såret er det imidlertid at Stein har gitt bort rundepremien - en Liverpool-drakt til sin gode assistent.

- Jeg syntes han fortjente det, sier Stein Christiansen.

(Dagbladet.no)

TAKK FOR HJELPA!: Stein Christiansen (t.h) gir bort drakta han vant i Manager 2002 til assistenten Bjørn Ivar Klevstrand. - Jeg synes han har fortjent den, sier Stein Christiansen.
LIVERPOOL-FANS: Bjørn Ivar og Stein er ihuga Liverpool-supportere. Det er de ikke alene om. Åtte av de ti siste rundevinnerne i Manager 2002 har ønsket seg Liverpool-drakt.