Vant gull og norsk kjæreste

BISLETT (Dagbladet): Klasse C. Phillip Mwanza (14), hadde dobbel grunn til å juble etter finaleseieren mot Spårvagän i går. Dagen før hadde den zambiske lagkapteinen fått norsk kjæreste.

Etter å ha hentet medaljene og pokalene, danset Phillip og lagkameratene zambisk dans for det norske publikummet.

For Phillip ventet så et skikkelig seierskyss fra hans ferske norske kjæreste, Thea Lande.

- Vi møttes i går, og er allerede virkelig forelsket. Heldigvis reiser vi ikke tilbake til Zambia før rundt den 10. august, sier Phillip.

Både han og resten av laget så i går fram til en skikkelig zambisk feiring av 1- 0-seieren i finalen.

Feirer med dans

- Vi skal danse hele natta, sier de. Og de zambiske guttene hadde trolig ingen problemer med å finne dansepartnere, for norske fjortis-jenter flokket seg rundt de zambiske guttene som mygg etter finalen. De svenske gutta måtte nøye seg med sølv, og lite oppmerksomhet fra jentene. Men ingen sure miner var å spore av den grunn.

- Vi hadde som mål å spille en eller to kamper etter innledende runder. Men finaleplass, nei, det hadde vi aldri drømt om, sier den svenske treneren, Roger Friström. Han ser gårsdagens finaleplass som et bevis på at svensk fotball er på vei oppover.

KAMPFAKTA:

Finale klasse C, SFA Zambia-Spårvägen FF, 1-0 (0-0).

Z: 1-0 Adamson Sakma.

Tilsk.: ca. 1600 stk, Bislett.

Dommer: Morten Engebretsen.

Banens beste: George Chiwba.

<B>NYFORELSKET:</B> -Hva som blir fortsettelsen på vår forelskelse, er foreløpig en hemmelighet, sier lagkaptein Phillip Mwanza.