Vant gullet - bommet på rekorden

Jeremy Wariner inn på 43,45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jeremy Wariner vant gullet på 400 meter, men bommet på verdensrekorden til Michael Johnson. Han løp inn til 43,45 sekunder og satte personlig rekord i friidretts-VM, men det var mager trøst.

Ny verdensrekord var et like stort mål for amerikaneren som VM-gullet. Det visste han at han ville vinne, for ved siden av stavhopperen Jelena Isinbajeva, var Wariner den største favoritten i VM.

- Treneren min sa jeg skulle gi alt, og det klarte jeg. Jeg visste også at det var mulig å sette ny personlig rekord, så jeg synes det var et godt løp jeg gjennomførte. At det ikke ble verdensrekord er ikke noe å gjøre noe med. Den vil jeg slå når tiden er inne, sa Jeremy Wariner etter 400-meteren. Han forsvarte tittelen sin fra Helsingfors-VM for to år siden med glans og stor letthet.

- Tredobbelt seier er bra. Vi har virkelig fått det til å klaffe før stafetten på 4 x 400 meter, sa LaShawn Merritt, sølvvinneren. Han gjorde også et svært godt løp og klarte å komme under 44 sekunder.

Etterpå fikk han masse skryt av Wariner, som nok var litt overrasket over at landsmannen skulle være så nærme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer