Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vant i debuten

Vålerenga lå under ved pause, men vendte til 2-1-seier over svenske Häcken i den første treningskampen under Dag-Eilev Fagermos ledelse.

SEIER: To dager etter at han ble presentert som Vålerenga-trener ledet Dag-Eilev Fagermo sitt nye lag til seier i en treningskamp i Portugal. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SEIER: To dager etter at han ble presentert som Vålerenga-trener ledet Dag-Eilev Fagermo sitt nye lag til seier i en treningskamp i Portugal. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Den tidligere Odd-treneren ble rett før helgen presentert som Ronny Deilas etterfølger på Vålerengas trenerbenk, og allerede søndag ledet han laget i kamp for første gang. Det gjorde han i såkalte Atlantic Cup i Portugal.

Fagermo valgte å stille med to helt ulike lag i de to omgangene i Albufeira. Laget som startet kampen kom under da Elohor Ekpolo scoret for svenskene i det 38. minutt.

Ved pause kom 11 nye spillere inn, fortsatt i Fagermos foretrukne 4-3-3-formasjon. Deyver Vega utlignet i det 58. minutt, og to minutter senere ble Magnus Lekven matchvinner med en suser i krysset.

Tirsdag er det kamp mot tsjekkiske Slavia Praha. Det er to grupper i turneringen, og det skal også spilles en plasseringskamp mot et lag fra den andre gruppa.